Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Δήμος Αναστασιάδης: «Είναι γκαντέμης, του απαγόρευα να έρθει να με δει να τραγουδάω»

«Πιστεύω στην γκαντεμιά, πριν βγω στη σκηνή σταυροκοπιέμαι, κάνω στροφές, πιρουέτες, παίρνω τη μαμά μου τηλέφωνο», λέει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη γκαντεμιά, το πώς βιώνει την πατρότητα, ενώ αναφέρθηκε και με τρυφερά λόγια στη γιαγιά του και τον παππού του.

«Είχα ένα φίλο γκαντέμη, ήταν πολύ αγαπημένος μου. Του απαγόρευα να έρθει να με δει να τραγουδάω. Όταν εμφανίστηκε έκλεισε το μικρόφωνο ξαφνικά, έπεσα κάτω, έπεσε και το μικρόφωνο. Πιστεύω στην γκαντεμιά. Πριν βγω στη σκηνή σταυροκοπιέμαι, κάνω δύο στροφές, τρεις πιρουέτες, παίρνω τη μαμά μου τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Μιλώντας για το πώς βιώνει την πατρότητα, ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε: «Σαν μπαμπάς ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που δίνεις στο παιδί, ποτέ δεν είναι αρκετό. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, με πολλά ταξίδια, πολλές πρόβες, πίεση. Ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που δίνεις στο παιδί».

Ο Δήμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στην γιαγιά του και τον παππού του: «Η γιαγιά μου και ο παππούς μου ήταν πολύ καλοί τραγουδιστές, όχι επαγγελματίες, αλλά τους θυμάμαι να τραγουδούν συνέχεια. Έχω γράψει ένα τραγούδι για τη γιαγιά και τον παππού και τραγουδάει η γιαγιά έναν αμανέ. Όταν κυκλοφόρησε η γιαγιά είχε Αλτσχάιμερ και ο παππούς πέθανε, δεν πρόλαβε να το ακούσει».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου