Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Διονυσία Κουκίου: «Έγραφαν παντού ότι καταχράστηκα την περιουσία του Μιχάλη Ασλάνη»

«Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου, το έχω ξεπεράσει και δεν με νοιάζει να μιλάω για αυτό. Στην αρχή είναι ένα σοκ, δεν πέρασα δύσκολα», λέει η Διονυσία Κουκίου.

Στο “Happy Day” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Διονυσία Κουκίου.

Η Σταρ Ελλάς 2008 μίλησε για το μόντελινγκ, το χειρουργείο που έκανε στο παρελθόν, αλλά και για την περίοδο που εμφανιζόταν στα πρωτοσέλιδα ότι είχε καταχραστεί την περιουσία του Μιχάλη Ασλάνη.

«Με τα χρόνια κατάλαβα ότι όταν εξαφανίζομαι είμαι ευτυχισμένη. Το έκανα όσο το έκανα γιατί έβγαζα πραγματικά χρήματα και ακούραστα και αβίαστα. Σε μικρή ηλικία κατάλαβα ότι δεν είναι ευτυχία αυτό να είσαι αναγνωρίσιμος. Σε κάποια είναι καλό, στα υπόλοιπα είναι δυστυχία.

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν με ενδιέφερε να έχω ωραίο μπούστο. Έκανα την επιχείρηση μου και με αυτό ζω. Δεν ζω από κάποιον πλούσιο γαμπρό», είπε αρχικά η Διονυσία Κουκίου.

Η Διονυσία Κουκίου είπε στη συνέχεια: «Ήμουν ένα μοντέλο που κατά καιρούς μου χρέωναν σχέσεις, άκουγα συνέχεια ψέματα. Μια μέρα πήγα σε ένα ψιλικατζίδικο και σε όλα τα πρωτοσέλιδα έγραφαν ότι καταχράστηκα την περιουσία του Ασλάνη. Έπαιζε για μέρες στην τηλεόραση ότι έχω μια αμύθητη περιουσία. Με στεναχώρησε.

 Δειτε το βιντεο εδω

Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου, το έχω ξεπεράσει και δεν με νοιάζει να μιλάω για αυτό. Στην αρχή είναι ένα σοκ, δεν πέρασα δύσκολα. Ενημερώθηκα κατευθείαν. Γίνονται τα πάντα, ό,τι και να σου συμβεί μπορείς να αποκτήσεις ένα παιδάκι».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου