Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ελένη Μενεγάκη: Δεν μπορούσε να πιστέψει το τηλεφώνημα που δέχτηκε από πολύ γνωστή κυρία

"Στο δεύτερο τηλεφώνημα βεβαιώθηκα ότι η φωνή είναι αυτή και από τη χαλαρότητα και το γέλιο κατάλαβα ότι όντως αυτή ήταν", λέει η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της για το τηλεφώνημα που δέχτηκε χθες από πολύ γνωστή κυρία και που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πρόκειται γι’ αυτήν.

«Χτες μίλησα με μια πολύ γνωστή κυρία, με την οποία δεν είχα μιλήσει ποτέ από κοντά και δεν θα πω το όνομά της. Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Είσαι η Ελένη;», λέω ναι, στο δεύτερο «Είσαι η Ελένη;», λέω «Ωχ, κάποιος έχει βρει τυχαία το τηλέφωνο τώρα» και δεν μιλάω καθόλου, δεν λέω κουβέντα. Τίποτα, τύπου δεν ακούω. Και μου λέει: «Ελένη γεια σου, είμαι η τάδε…». Νομίζω ότι μου κάνει πλάκα ο Ζαχαράτος και είμαι στο τηλέφωνο και λέω «Ναι ε; Τι κάνεις Πώς είσαι»; Γιατί ήμουν σίγουρη, αφού δεν είχαμε γνωριστεί, αποκλείεται», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Στο δεύτερο τηλεφώνημα βεβαιώθηκα ότι η φωνή είναι αυτή και από τη χαλαρότητα και το γέλιο κατάλαβα ότι όντως αυτή ήταν. Αλλά στην αρχή είπα ότι μάλλον ο Τάκης μου κάνει πλακίτσα. Είναι αυτό που όταν κάποιος δεν τον περιμένεις και λες μα δεν είναι στον περίγυρό μου, δεν γνωριζόμαστε, αποκλείεται», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου