Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ελίνα Παπίλα κατά Φραγκολιά για Λατινοπούλου – Μπάρκα: «Τι έπαθε το παιδί;»

«Εγώ το είδα στο στόρι της συγκεκριμένης γυναίκας τις φωτογραφίες της Δανάης. Δεν το είπε το όνομα, αλλά το έδειξε», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς για την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τη Δανάη Μπάρκα σχολίασε η Ελίνα Παπίλα σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star».

«Τι έπαθε το παιδί; Εγώ λίγο δεν τον κατάλαβα. Είπε “είδατε να ανέφερε το όνομα της Δανάης;”. Εγώ το είδα στο στόρι της συγκεκριμένης γυναίκας τις φωτογραφίες της Δανάης. Δεν το είπε το όνομα, αλλά το έδειξε», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

Η Ελίνα Παπίλα είπε στη συνέχεια: «Το θέμα είναι ποιος ορίζει τι είναι υγεία και τι δεν είναι. Εγώ εκεί θέλω να σταθώ. Ποιος λέει αν είναι υγιής κάποιος, ο οποίος έχει κιλά, δεν έχει κιλά, έχει μακριά μαλλιά, έχει κοντά μαλλιά. Δεν έχει σχέση!».

«Ποιος ορίζει τι είναι υγιές πρότυπο και τι δεν είναι; Ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, να παρουσιάζει τον εαυτό του όπως θέλει και οι άλλοι θα ακολουθήσουν ή όχι αυτό που βλέπουν. Αυτό και τίποτα άλλο», είπε κλείνοντας η Ελίνα Παπίλα.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου