Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Φοίβος: «Δεν ήξερα ότι το Χαμένα της Καιτούλας είναι χασάπικο» – Τρελάθηκε η Ελένη Μενεγάκη

"Όχι, δεν τα απολαμβάνω τα τραγούδια μου, γιατί ακούω άλλου είδους μουσική, δεν ακούω καθόλου ελληνικά. 

Εκτός του στούντιο δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου τραγούδι μου", δηλώνει ο Φοίβος.

Ο Φοίβος ήταν ο καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης και οι δυο τους,

ανάμεσα στις πολλές επιτυχίες του που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής, είχαν πολλά να πουν και κυρίως, ο γνωστός δημιουργός είχε πολλές ιδιαίτερες πτυχές του εαυτού του να φανερώσει. Μάλιστα, στην κουβέντα τους υπήρχαν πολλές στιγμές που η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε.

«Όχι, δεν τα απολαμβάνω τα τραγούδια μου, γιατί ακούω άλλου είδους μουσική, δεν ακούω καθόλου ελληνικά. Εκτός του στούντιο δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου τραγούδι μου.

Η γυναίκα μου είπε κάποια στιγμή ότι πρέπει να μαζέψω τα CD. Δεν είχα ούτε τα CD μου και άρχισε να μου τα μαζεύει από τις εταιρείες για να έχω ένα αρχείο. Δεν είχα τίποτα απολύτως.  Έχω άπειρα βινύλια και CD από τη μουσική που ακούω», είπε ο Φοίβος και συνέχισε:

«Άκουγα πολλές φορές τα τραγούδια και έλεγα «Πω πω, τελικά αυτό βγήκε πολύ καλό, θα καταφέρω να κάνω κάτι αντίστοιχο»; Ειδικά αυτό το πάθαινα στις απονομές των δίσκων. Ήταν οι πιο θλιβερές μου βραδιές οι απονομές των δίσκων».

«Συγγνώμη, αλλά είναι τόσο αστεία αυτά που μου λες σήμερα», παρατήρησε έκπληκτη η Ελένη Μενεγάκη. Την μεγαλύτερη έκπληξη την πήρε όμως, με την επόμενη αποκάλυψη που έκανε ο Φοίβος.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ ελληνικά τραγούδια στο σπίτι. Θυμάμαι κάποια στιγμή να μου λέει ο Γιάννης Δουλάμης «Να δώσουμε αυτό το χασάπικο που έχεις κάνει για την Άντζελα στην Καιτούλα»; Χασάπικο δεν ήξερα εγώ τι είναι αυτό και ποιο μου λέει. Έλεγα τι είναι το χασάπικο; Δεν ήξερα ότι λέγεται χασάπικο αυτό που είχα γράψει. Ντρεπόμουν να του πω ότι δεν ξέρω τι είναι το χασάπικο και του λέω «Θυμίστε μου τον τίτλο» και μου λέει το Χαμένα», εξομολογήθηκε ο Φοίβος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου