Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι αλλά δεν έχει βιασμούς ανηλίκων»

"Ο κ. Κούγιας προσπάθησε να μεταφέρει τη δίκη έξω από τα δικαστήρια σε μια άλλου είδους δίκη, με χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους για μένα", λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, το μεσημέρι της Πέμπτης και μεταξύ άλλων απάντησε και για την ανοιχτή επιστολή που υπογράφουν 343

πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου και τον δημοσιογραφικό χώρο, όπου καταγγέλλουν τις μεθόδους τις οποίες χρησιμοποιεί ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

«Προσέβαλε διάφορους ανθρώπους και του χώρου μου και δημοσιογράφους όλον αυτόν τον καιρό. Προσπάθησε να μεταφέρει τη δίκη έξω από τα δικαστήρια σε μια άλλου είδους δίκη, με χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους για μένα. Εφόσον υπήρχε αυτή η δράση από τον κ. Κούγια, εγώ δήλωσα την αλληλεγγύη μου σε αυτή την αντίδραση. Με ενόχλησε. Με προσέβαλε όταν άκουγα όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς…», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Σχετικά με τη φράση του κ. Κούγια ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ναι ΟΚ… Δεν έχει όμως βιασμούς ανηλίκων, δεν συνηθίζεται να έχει βιασμούς ανηλίκων».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου