Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Γιώργος Ψυχογιός: «Έχω μείνει απλήρωτος, πήρα για δέκα παραστάσεις 67 ευρώ»

"Το κοινό σίγουρα έχει ακούσει να μου μιλούν άσχημα την ώρα της παράστασης και βωμολοχίες και πράξεις βίαιες" είπε ο Γιώργος Ψυχογιός

Ο Γιώργος Ψυχογιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξηMega Καλημέρα και μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε στο ξεκίνημά του ως ηθοποιός, το όνειρο τη μητέρας του να γίνει υδραυλικός, και την αμοιβή των 67 ευρώ που είχε πάρει για δέκα παραστάσεις.«Από το δημοτικό έλεγα ποιήματα, έκανα μιμήσεις, αλλά περισσότερο είναι η ανάγκη του ανθρώπου να κάνει θέατρο», ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, με ρωτούσαν το όνομά μου και έβαζα τα κλάματα. Η μαμά μου ήθελε να γίνω ένας κάλος υδραυλικός και στα μάτια της ανέβηκα όταν έπαιξα για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1198», συνέχισε ο ίδιος.

«Έχω μείνει πολλές φορές απλήρωτος. Έχω πάρει για όλες τις πρόβες και δέκα παραστάσεις 67 ευρώ», αποκάλυψε ο Γιώργος Ψυχογιός, ενώ μίλησε και για την κακοποίηση στο χώρο του θεάματος, καθώς και για όσα έχει βιώσει ο ίδιος.

«Η κακοποίηση δυστυχώς υπάρχει και την ώρα που παίζεις, είναι πολύ βίαιο και κακοποιητικό. Το κοινό σίγουρα έχει ακούσει να μου μιλούν άσχημα την ώρα της παράστασης και βωμολοχίες και πράξεις βίαιες», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχαν τόση δύναμη οι κακοποιητές που το “τρως”, είναι τόσο αγαπητοί στον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι, πού να τολμήσεις να μιλήσεις; Έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου πολλές κυρίες στα παρασκήνια», πρόσθεσε.

«Έπεσα από τα σύννεφα γιατί γνώρισα μια κοπέλα που ήταν θύμα βιασμού και είναι πολύ καλή φίλη. Λένε, “μιλάει γιατί θέλει δημοσιότητα”. Ποια δημοσιότητα; Να πηγαίνεις στο δικαστήριο να περιγράφεις τι έχεις ζήσει; Μήπως να ακούσουμε λίγο και τα θύματα;», συνέχισε.

Ο Γιώργος Ψυχογιός παίζει στην παράσταση «Το σώσε» στο θέατρο «Παλλάς».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου