Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, το άδειασμα από τη Νέα Δημοκρατία και οι αποστωματικές απαντήσεις από τη Δανάη Μπάρκα

Τα σχόλια για τα κιλά της παρουσιάστριας προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις

Αφροδίτη Λατινοπούλου και Δανάη Μπάρκα είναι δύο πρόσωπα που συζητήθηκαν τα τελευταία 24ωρα μετά τα σχόλια της πρώτης για το «λάθος πρότυπο υγείας» με αφορμή φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό.

Μάλιστα τα σχόλια αυτά έφεραν μάλιστα αντίδραση από πηγές της ΝΔ καθώς και απαντήσεις από την ίδια τη Δανάη Μπάρκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναδημοσίευσε φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου και σχολίασε πως «αποτελεί λάθος πρότυπο υγείας».

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η νούμερα 1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.


Η πρώτη απάντηση της Δανάης Μπάρκα


«Σε πιάνει λύπη όταν βλέπεις κάτι τέτοιο. Πόσο άδειος μπορεί να είναι κανείς μέσα του; […] Είναι ένα κοινωνικό θέμα και πρέπει να μιλήσουμε. Δεν θα πω το όνομα γιατί αν το πω θα νιώσω άσχημη και στα μάτια μου είμαι όμορφη» είπε στο πρώτο της σχόλιο η Δανάη Μπάρκα.

«Με το συγκεκριμένο σώμα, το οποίο χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα δίνω δύναμη σε ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Με το ίδιο σώμα προσπαθώ να είμαι χαρούμενη, σέξι, ανέμελη. Με το ίδιο σώμα προσπαθώ να γεμίσω το μυαλό μου μόνο φως, χαρά και αγάπη» συνέχισε.

«Και επειδή στο τέλος της ζωής μας αυτά μένουν, γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι ένα περιτύλιγμα, είμαι πολύ χαρούμενη με ό,τι έχω καταφέρει. Γιατί η διαφορά η δική μου είναι πως εγώ κυρίως  αναπαράγομαι και χαίρομαι για την αγάπη και το ότι προσπαθώ να λειτουργώ πάντα με γνώμονα την αλήθεια. Όχι χλευάζοντας άλλους ανθρώπους. Και αυτή η διαφορά τα λέει όλα. Καταλαβαίνω όμως ότι ο καθένας πάει με όποιο τρόπο μπορεί. Ο καθένας κάνει σε αυτή τη ζωή ότι μπορεί. Και είναι πολύ λυπηρό για όλους. Είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που ακολουθούν άλλους ανθρώπους. Είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες απόψεις εκεί έξω» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς, να μάθουμε να αγαπάμε το μέσα μας και το μυαλό μας, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία τόσο άσχημη και βίαιη, που είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες απόψεις εκεί έξω και να ακολουθούνται από κόσμο πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν είμαι απλά όμορφη, όπως είναι διάφοροι άνθρωποι σαν τη χθεσινή, αλλά που μέσα μου φροντίζω να είμαι καλή με τους γύρω μου» είπε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.


Αφροδίτη Λατινοπούλου: Το άδειασμα από τη Νέα Δημοκρατία

Ηπολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές, απάντησαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας μετά την τοποθέτησή της για τη Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: Νέα φωτογραφία με μαγιό και απάντηση στη Λατινοπούλου


Η Δανάη Μπάρκα ανέβασε στο instagram μία νέα φωτογραφία, λίγες ώρες μετά το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Στη νέα φωτογραφία που πόσταρε η Δανάη Μπάρκα, ποζάρει χαμογελαστή με το κόκκινο μαγιό της και γράφει: «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα… σκουπίδια».

Ωστόσο, στο τέλος του μηνύματός της προσθέτει «Να χαμογελάτε κούκλοι μου. (Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσείς)», με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να ευχαριστεί ουσιαστικά τους followers της στα social media οι οποίοι την στήριξαν με τα μηνύματά τους, έπειτα από το σχόλιο που έκανε για το σώμα της η Αφροδίτη Λατινοπούλου. 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου