Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Κατερίνα Καινούργιου: «Πήγα τριήμερο στην Ρώμη με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί»

"Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου".

Τριήμερο στην Ρώμη με πρόσωπο που δεν ήθελε να γίνει γνωστό πήγε η Κατερίνα Καινούργιου και η ίδια εξομολογήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα για το ιδιαίτερο περιστατικό που τους έτυχε στην επιστροφή στην Ελλάδα.

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, «Δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω, έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω». «Όχι, ηρέμησε», λέω κι εγώ.

Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, «σας παρακαλώ μη με τραβάτε» και αρχίζω και τρέχω. Πίστευα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, «Καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, ότι πάω να στήσω θέματα» και κάτι τέτοια», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και μου λέει ο Γιάννης, «δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor. Για σένα θα στέλναμε»; Για να μην σας πολυλογώ, καμία κάμερα για μένα. Για τον Μαρτίκα πέντε κάμερες και δέκα φωτογράφοι», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου