Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Κομοτηνή: Τελευταίο αντίο στην 22χρονη αθλήτρια

Τα πρώτα ευρήματα έδειξαν ανακοπή - Δεν είχε κάνει το εμβόλιο, με καρκίνο ο πατέρας της

Σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Κρήτη θα γίνει σήμερα 17/6 η κηδεία της 22χρονης Γεωργίας που πέθανε αιφνίδια την Τρίτη την ώρα της προπόνησης μέσα στο γήπεδο. Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ανακοπή και η οικογένειά της δεν μπορεί να καταλάβει πώς έσβησε ένα κατά τα άλλα υγιέστατο κορίτσι. Απάντηση αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

«Έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε, τι να έχει γίνει» ανέφερε θεία της 22χρονης.

«Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος, παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν» τόνισε γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας στο Live News στο Mega.
Ανεμβολίαστη η 22χρονη

Η 22χρονη φοιτήτρια, μετά το τέλος της εξεταστικής, σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος πάσχει από καρκίνο. Συγκλονίζουν όσα είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή της πριν λίγες μέρες. «Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση».

«Είναι μια αθλήτρια… Ήταν μια αθλήτρια δυστυχώς. Αγαπητή σε όλους και σε όλον τον κόσμο. Είναι ανακοπή, τώρα είναι όπως έφευγαν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα με ανακοπές; Ξέρετε γιατί πολλοί θέλουν να τα ρίξουν στο εμβόλιο. Θα περιμένουμε τις άλλες εξετάσεις» πρόσθεσε ο συγγενής της άτυχης κοπέλας.

Η Γεωργία όπως λένε συγγενείς της δεν ήταν εμβολιασμένη, βάζοντας έτσι ένα τέλος σε όσα ακούγονται ότι μπορεί το εμβόλιο να ευθύνεται για τον θάνατό της. «Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά» τόνισε θεία της 22χρονης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου