Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Κώστας Αποστολάκης: «Δεν ήθελα να κάνω αυτή τη ζωή, γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει»

«Βίωσα πάρα πολλές φορές οικονομικές δυσκολίες και με διαφορετικό τρόπο», λέει ο Κώστας Αποστολάκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη ζωή του, την πίστη του στο Θεό, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και την κόρη του.

«Ήμουν 30 χρόνια ανταγωνιστικός, έχασα όλα μου τα χρόνια να είμαι έτσι. Έχω πει πάρα πολλές φορές συγγνώμη, αλλά έχουν μείνει χιλιάδες να πω, το καλύτερο είναι δια ζώσης και όχι μέσω μηνύματος. Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Ιησούς Χριστός, κατάλαβα ποσό ατελής είμαι. Είπα ότι δε θέλω να κάνω τη ζωή που κάνω, γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει.

Βίωσα πάρα πολλές φορές οικονομικές δυσκολίες και με διαφορετικό τρόπο. Στο θέατρο έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές δωρεάν στις αρχές της καριέρας μου. Λίγοι ηθοποιοί στην Ελλάδα ζουν τις οικογένειες τους από το θέατρο», είπε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για την κόρη του, αλλά και το γιατί δεν προχώρησε μέχρι τώρα σε ένα δεύτερο γάμο: «Η κόρη μου είναι 10 ετών, δε θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά θαυμάζει με τον τρόπο της, το χαίρεται, δεν το λέει από μόνη της στο σχολείο για εμένα. Επειδή δε συνεχίστηκε ο γάμος μου, με εμπόδισε να κάνω έναν άλλο. Η συνταγή είναι να κατακτήσει το ζευγάρι την αδικία, οποίος θέλει να έχει δίκιο θα είναι μόνος».

Κλείνοντας, ο Κώστας Αποστολάκης ανέφερε: «Το μάθημα από τη ζωή είναι να καταφέρεις να είσαι με έναν άνθρωπο, το να αλλάζουμε συνεχώς τον άνθρωπο, τον κάνουμε προϊόν τον άνθρωπο».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου