Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά για την Μαρία Κίτσου: «Είμαι θυμωμένη, δεν είμαστε όλοι όρνια»

Ήταν ηθοποιός και πριν, απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις

Ήταν ηθοποιός και πριν, απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις σχολιαστικές εκπομπές" ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Εκνευρισμένη ήταν η Ελεονώρα Μελέτη με τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κίτσου, η οποία ανέφερε πως ήταν δύσκολο αυτό που έζησε με τα media τα τελευταίο διάστημα με το να σχολιάζονται στα πάνελ εκπομπών όσα λέγονται.

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο πολύ προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Δειτε το βιντεο εδω 

Ήταν ηθοποιός και πριν, απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις σχολιαστικές εκπομπές. Μην εκθέτεις και μην χαρακτηρίζεις, δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε. Δεν μου αρέσει αυτή η υπεργενίκευση» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου