Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

MAD VMA 2022: Τι λέει ο Light για το ξύλο με τον Snik – «Οι διοργανωτές ήλπιζαν σε καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα»

«Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε. Δεν είμαστε θύματα ούτε π@@@@»

Για το ξύλο που έπαιξαν με τον Snik στα χθεσινά MAD VMA μίλησε ο Light μέσα από σειρά αναρτήσεων στο Instagram. Αρχικά ζήτησε μία… ιδιότυπη συγγνώμη και «δικαιολογήθηκε» λέγοντας «έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε.

Δεν είμαστε θύματα ούτε π@@@@» και έπειτα άφησε αιχμές για τους διοργανωτές των βραβείων λέγοντας ότι τους είχε προειδοποιήσει να μην τους βάλουν σε διπλανές θέσεις αλλά εκείνη ήλπιζαν «πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα».

«Λοιπόν μάγκες για όποιον ήταν εδώ στα MAD VMA ένα συγγνώμη στις οικογένειες, στις μαμάδες, στους μπαμπάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε. Δεν είμαστε θύματα ούτε π@@@@. Την αγάπη μου σε όλους και του χρόνου καλύτερα» λέει σε στόρι που ανέβασε χθες βράδυ ο τράπερ.

Το story του Light με αιχμές για τους διοργανωτές:

«Μια φορά και μόνο μια για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για να ξέρετε τι έγινε.

Ο καυγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι βουνά και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στα backstage για λίγο, μετά επέστρεψα και έκανα ότι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο.

Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές τη διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του madtv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλον γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτό τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας.

Στο επόμενο στόρι τα χθεσινά μηνύματά μου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης».


Στη συνέχεια έχει δημοσιεύει το μήνυμα που έστειλε στον υπεύθυνο των MAD VMA 2022 και στο οποίο γράφει, μεταξύ άλλων: «Σου εξήγησα πολλές φορές ότι οι κόντρες που υπάρχουν είναι πολλές και έντονες και πολύ φοβάμαι πως δεν θα καταλήξει όμορφα για κανέναν».  


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου