Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο Γιώργος Κιμούλης έπρεπε να συνεργαστεί με σπουδαίες ηθοποιούς, όχι με την Ρέα Τουτουντζή»

"Κατ' αρχήν ο Γιώργος, καλή του ώρα όπου κι αν είναι, δεν ανέβαζε έργα για εμένα" δήλωσε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η Μάγδα Τσαγγάνη έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και την πρόταση που της είχε κάνει συνάδελφός της να λάβει μέρος σε αισθησιακές ταινίες.

«Τον Γιώργο Κιμούλη τον θαυμάζω. Είχε συνεργαστεί ο άνθρωπος μια φορά με την Ρέα Τουτουντζή. Και λέω ο Κιμούλης με την Ρέα Τουτουντζή;

Έλα Παναγία είναι δυνατόν; Θα έπρεπε να συνεργαστεί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κι άλλες σπουδαίες. Θα του έλεγαν να παίξει με την Τσαγγάνη και θα έλεγε βρε δεν είσαι καλά που θα παίξω με αυτό το νούμερο. Κατ’ αρχήν ο Γιώργος, καλή του ώρα όπου κι αν είναι, δεν ανέβαζε έργα για εμένα» είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Δειτε το βιντεο εδω 

«Μια φορά, όταν πρωτοβγήκα, ήρθε συνάδελφος και μου λέει Μάγδα μου κάνουμε αισθησιακές ταινίες με φοιτητές και 38 με 40 χιλιάδες το γύρισμα. Δεν προβάλλονται εδώ και θα πάνε στο εξωτερικό. Του λέω σε ευχαριστώ πολύ αλλά το όνομα Τσαγγάνη δεν το φέρω μόνο εγώ. Πήγαινε στο δεύτερο γυμνάσιο αρρένων να ρωτήσεις τον πατέρα μου, που είναι γυμνασιάρχης. Μου είπε συγγνώμη» συμπλήρωσε η Μάγδα Τσαγγάνη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου