Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά: Ο ΑΝΤ1 δίνει νέα μορφή στην πρωινή του ζώνη

Με τρεις εκπομπές ετοιμάζεται να μπει στον ανταγωνισμό.

Φαίνεται πως βγαίνει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις του ΑΝΤ1 με τους παρουσιαστές της πρωινής του ζώνης. Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πλασάρισμα των πρωινών εκπομπών.

Με τρεις εκπομπές back to back, όπως όλα δείχνουν, θα μπει στον ανταγωνισμό το κανάλι του Αμαρουσίου τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Οι λεπτομέρειες για τις ακριβείς ώρες δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά η σειρά θα είναι αυτή που έχουμε γράψει στο zappIT από τις 2 Ιουνίου: Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά σε δύο χωριστές εκπομπές. Η εκπομπή της Φαίης θα έχει περισσότερη διάρκεια από του Γιώργου λόγω περιεχομένου και τις τοποθέτησης των εμπορικών.

Όπως μαθαίνουμε, η υπογραφή που εκκρεμεί είναι αυτή της Φαίης Σκορδά που κατά πάσα πιθανότητα ενδεχομένως να μπει ακόμα και σήμερα. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κλείσει για τη δική του εκπομπή και μαζί του θα είναι σίγουρα ο Τάσος Τεργιάκης και η Άρια Καλύβα, η οποία υπέγραψε χθες, Τετάρτη.

Όσον αφορά στους συνεργάτες της Φαίης, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε συμφωνίες και υπογραφές και ο κύριος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρέπει να προσδιοριστεί πρώτα το νέο περιεχόμενο της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια επιθυμεί να κάνει ανανέωση στη θεματολογία –πέρα από σχόλια, ζώδια και μαγειρική- οπότε με βάση αυτό θα αποφασιστούν και οι συνεργασίες με τα αντίστοιχα πρόσωπα. Οι πληροφορίες μας λένε πως το σχήμα στο τραπέζι θα είναι ολιγομελές, δηλαδή μέχρι 2 άτομα δίπλα στην Φαίη Σκορδά.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι τα δύο πρόσωπα που ακούγεται ότι συζητούν για την εκπομπή της Φαίης. Ωστόσο, σχετικά με την Αφροδίτη Γραμμέλη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι τίποτα σίγουρο μέχρι στιγμής, γιατί οι πληροφορίες μας λένε πως την επόμενη εβδομάδα η δημοσιογράφος έχει ραντεβού και με τον ΑΝΤ1 και με τον ΣΚΑΪ αλλά και με ακόμα ένα κανάλι.

Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ΑΝΤ1 αναμένεται να γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

πηγη 

1 σχόλιο: