Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Μενιδι: Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαίρωσε την Κινέζα ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων

Ο νεαρός Ρομά μπήκε στο μαγαζί της κρατώντας φαλτσέτα και θέλοντας να την ληστέψει, ωστόσο, την έστειλε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 22χρονου Ρομά ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος μιας 51χρονης υπηκόου Κίνας.

Πρόκειται για το δράστη -σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ- το περιστατικό που είχε σημειωθεί νωρίς το απόγευμα της 26ης Μαΐου 2022 σε κατάστημα λιανικού εμπορίου στο Μενίδι. Ο 22χρονος, που συνελήφθη την επόμενη ημέρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, είχε εισβάλει στο κατάστημα ρούχων 51χρονης Κινέζας και με την απειλή φαλτσέτας απαιτούσε να του δώσει τα χρήματα. Η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε και το αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός Ρομά να την τραυματίσει με τη φαλτσέτα στο στήθος, στέλνοντας την σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε από το σημείο, ωστόσο, μετά από εντατικές έρευνες της ΕΛΑΣ συνελήφθη και πλέον έχει προφυλακιστεί.


Αξίζει να σημειώσουμε, ότι λόγω και της μικρής σωματικής διάπλασης, οι Αρχές εκτιμούσαν σε πρώτη φάση ότι ο δράστης ήταν ανήλικος και συγκεκριμένα ένας 15χρονος σεσημασμένος για παρόμοια περιστατικά. Τελικά, πρόκειται για τον ΚΑΤΣΑΡΗ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Χριστίνας Μπασιλάρη, γεννηθέντα την 26-12-2000 στην Αθήνα.



Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ληστείας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου