Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Νίκος Αποστολόπουλος κατά Βίκυς Καγιά: «Θα έπρεπε να μας σέβεται, έχει αλαζονική συμπεριφορά»

«Η Βίκυ Καγιά έχει γίνει κάτι ανάμεσα σε Κρουέλα και Τασσώ Καββαδία», λέει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη.

Ο γνωστός σχεδιαστής πέρασε από κόσκινο τους πάντες, το GNTM, τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Άγγελο Μπράτη.

«Είδα την επιτροπή του GNTM και λέω “ποιοι είναι αυτοί;”. Ξέρω τον Σοφρωνίου που είναι πολύ καλός. Οι υπόλοιποι είναι μια επιτροπή που κάνει το GNTM το νέο Τιτανικό. Αν πέρυσι είχε 10%, φέτος θα πάει στο 1%, 2%, 3%, με αυτή την επιτροπή», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στη συνέχεια για τη Βίκυ Καγιά: «Το GNTM είναι μια κατσαρόλα που τη μαγειρεύει η Βίκυ. Η Βίκυ θέλει να τους έχει όλους κάτω από τα πόδια της, οπότε διαλέγει αυτούς που μπορεί να χειρίζεται. Δυστυχώς η Βίκυ δεν ήταν έτσι, αλλά έγινε έτσι στην πορεία, οπότε τώρα έχει γίνει κάτι ανάμεσα σε Κρουέλα και Τασσώ Καββαδία. Αποφασίζει και διατάζει.

Νομίζω ότι είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης, έχει μια υπέρμετρη συμπεριφορά, αλαζονική. Μπορεί να βγαίνει τώρα παντού και να δηλώνει ότι βαφτίζει το γιο της στο Μόντε Κάρλο και να χοροπηδάει… Αυτή την εποχή που όλοι ζούμε πολύ άσχημες καταστάσεις, νομίζω ότι αυτά είναι περιττά και δεν είναι μπεμπέκα, είναι σε μια άλφα ηλικία. Θα έπρεπε να σέβεται και τους ανθρώπους που την αγαπάμε και τον εαυτό της».

Για τον Γιώργο Καράβα, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Γιατί είναι κριτής ο Καράβας; Τι το σπουδαίο έχει κάνει; Ούτε σπουδαία καριέρα έχει, ούτε καλό μοντέλο είναι. Μια φορά που τον πήραμε για να φορέσει τα ρούχα μου, ούτε να ποζάρει ήξερε, ούτε τίποτα».

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Σίγουρα στο My Style Rocks θέλω να δω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι κάτι που μου κάθεται στο λαιμό. Έχω μια άρνηση γι’ αυτό το άτομο. Τι είναι ο Άγγελος Μπράτης; Τι δουλειά κάνει;».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου