Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Νίκος Γιάννης: «Ο Εμμανουήλ θα ντραπεί όταν με συναντήσει»

«Η Σταυρούλα ήταν το στήριγμά μου μέσα στο παιχνίδι και θέλω να κερδίσει το Survivor», είπε ο Νίκος Γιάννης.

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έδωσε ο Νίκος Γιάννης στην εκπομπή «Love it».

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για τη σχέση του με τη Σταυρούλα, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην Ασημίνα, τον Άρη Σοϊλέδη, τον Στάθη Σχίζα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Πίστευα ότι μπορεί να φύγει η Μαίη, αλλά τελικά ήταν τόσο δυνατή που με έδιωξε. Η Σταυρούλα ήταν το στήριγμά μου μέσα στο παιχνίδι και θέλω να κερδίσει το Survivor. Πολεμήθηκε πολύ γιατί είναι η καλύτερη γυναίκα παίκτρια. Δεν έχω μετανιώσει που δεν έσωσα τη Σταυρούλα, αλλά χάρηκα που έμεινε. Δεν υπάρχει κάποιο αγκάθι ανάμεσα σε μένα και τη Σταυρούλα, συζητήσαμε τα πάντα και τα αναλύσαμε όλα», είπε αρχικά ο Νίκος Γιάννης.

Ο Νίκος Γιάννης είπε στη συνέχεια: «Πάνω στην ένταση μου ξέφυγε και είπα την Ασημίνα κακομαθημένη, κακώς της είπα τη λέξη μούτρα. Η Ασημίνα προκάλεσε ένταση, ήταν υπερβολική και της το είπαν όλοι, έχει βρει το κουμπί μου να με πυροδοτεί. Ποτέ η Σταυρούλα δεν αθέτησε τη συμφωνία μας. Είχε πει από την αρχή ότι θα ψηφίσει τον Σπύρο, αλλά ο Σπύρος δεν το κατάλαβε καλά».

Για τον Άρη Σοϊλέδη, ο Νίκος Γιάννης είπε: «Είχα και θα έχω άψογες σχέσεις. Ήθελα απλά να μείνω την τελευταία εβδομάδα με την παρέα μου στη μπλε καλύβα. Ο Στάθης δεν είναι ανταγωνιστικός με τον Άρη, είναι συναγωνιστικός. Ο Άρης είναι με όλους ανταγωνιστικός γιατί έχει δηλώσει ότι θέλει να κερδίσει το Survivor, δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα».

Δειτε το βιντεο εδω 

Ο Νίκος Γιάννης ανέφερε επίσης: «Ο Άρης ποτέ δεν είπε ότι θέλει πολυτέλειες μετά το παιχνίδι, το τι θα κάνει τα χρήματα είναι δικαίωμά του και δεν μας αφορά. Ο Στάθης είναι ένα παιδί τίμιο, αυτοδημιούργητος, του αξίζει να κερδίσει. Ο Εμμανουήλ ήταν πάντα ανταγωνιστικός μαζί μου, ίσως επειδή είμαι κι εγώ από τον καλλιτεχνικό χώρο. Το tweet του μου βγάζει μια κακία, μια ζήλεια κι ένα μένος, αλλά πιστεύω πως όταν συναντηθούμε, θα ντραπεί».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου