Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά για το «κοιτάξτε να βρείτε κανέναν άντρα να ηρεμήσετε»

Η απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας για το επεισόδιο με τις δημοσιογράφους.

Για το επεισόδιο που συνέβη χθες με τρεις γυναίκες δημοσιογράφους απάντησε σήμερα στις κάμερες των εκπομπών ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τις ρεπόρτερ, ο γνωστός ποινικολόγος τούς είπε: «Πατσαβούρες, βουλώστε το και βρείτε κανέναν άντρα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο «20/20mag».

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους: «Περνούσα από ‘κει κι ενώ ο συγκεκριμένος φερόμενος ως βιασθείς  έκλαιγε με λυγμούς χωρίς να κλαίει, και γι’ αυτό ζητήθηκε και η διακοπή, ήταν μαζί με τους δημοσιογράφους και γελούσαν. Πέρασα κι εγώ και γέλασα.

Και δύο από αυτούς μου απηύθυναν με υποτιμητικό τρόπο μάλιστα “τι γελάς ρε…;”, δεν θέλω να πω τι άλλο είπαν. Κι εγώ αντέδρασα γιατί έχω μάθει να αντιδρώ. Όταν με προσβάλουν και ειδικά τα συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν ντρέπονται να εμφανίζονται εδώ και 16 μήνες και παραποιούν όλο το περιεχόμενο της δίκης, τα όσα αποδεικνύονται στη δίκη».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε για το περιστατικό: «Εκείνη την στιγμή περνούσα εγώ από μπροστά τους και, μόλις τους είδα, γέλασα ειρωνικά και τότε όλοι μαζί άρχισαν να με βρίζουν, απευθύνοντάς μου την εξυβριστική προς εμέ ερώτηση “γιατί γελάς, ρε σκουπίδι;”.

Και τότε εγώ αυθόρμητα τους απάντησα ότι γελάω με αυτό το θέατρο που παίζεται μέσα στο Δικαστήριο και κοιτάξτε να βρείτε κανέναν άντρα να ηρεμήσετε. Αυτό ήταν όλο το δήθεν επεισόδιο και η δήθεν εξύβρισή μου και εκεί τελείωσαν όλα, αφού εγώ επέστρεψα στην αίθουσα του Δικαστηρίου».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου