Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Ο Αλέξης Κούγιας για την αγωγή στη Φαίη Σκορδά – Βέλη κατά της Ζήνας Κουτσελίνη

Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας και πώς αντέδρασε η Φαίη Σκορδά.

Στους ρεπόρτερ των εκπομπών μίλησε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας έξω από το δικαστήριο.

Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε για την αγωγή που έχει καταθέσει κατά της Φαίης Σκορδά, ενώ παράλληλα έριξε τα βέλη του στη Ζήνα Κουτσελίνη, κατηγορώντας την ευθέως ότι στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στέλνει δικηγόρους για να αναλάβουν την υπεράσπιση της 33χρονης.

Όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Δεν έχω το χρόνο την ώρα που η γίνεται η εκπομπή της κυρίας Κουτσελίνη, ούτε επίσης όποτε γίνονται οι πρωινές εκπομπές, το πληροφορούμαι εκ των υστέρων από τις γραμματείς μου. Έχουμε διαπιστώσει ότι γίνονται παράνομες πράξεις εις βάρος μου, εις βάρος των συνεργατών μας και εις βάρος της υπερασπίσεως που κάνουμε από συγκεκριμένα πρόσωπα και από συγκεκριμένες εκπομπές. Και όποτε πληροφορούμαι κάτι και πρέπει να παρέμβω, παρεμβαίνω.

Χθες πληροφορήθηκα ότι στη μεν εκπομπή που  παρουσιαστές είναι ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά παίχτηκε μαγνητοσκοπημένη δήλωση μιας κυρίας, της κυρίας Τζώρτζη. Μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έχει παίξει τη νταντά σε ένα σίριαλ, η οποία τόλμησε και είπε ότι εγώ είμαι αλήτης και κάνω αλήτικη υπεράσπιση. Μόλις πάμε στα δικαστήρια και πει αυτή τη δικαιολογία και την πει και η κυρία Σκορδά και ο κύριος Λιάγκας, ότι εμείς έπρεπε να το παρουσιάσουμε, θα γελάει το δικαστήριο.

Κι όταν θα έρθει η ώρα του ταμείου, τότε παρακαλώ πολύ να έχουν κάνει καλά συμβόλαια ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά, να έχουν και κάποια περιουσιακά στοιχεία για να αποζημιώσουν. Σήμερα η κυρία Σκορδά θα παραλάβει μια αγωγή 100.000 ευρώ όχι για την εκπομπή την προχθεσινή γιατί για οτιδήποτε για μένα θα έρχεται και μια αγωγή ξεχωριστά. Βέβαια, θα παραλάβουν όλοι, 5-10 αγωγές από τον κύριο Λιγνάδη για όσα έχουν κάνει εδώ και 15 μήνες.

Όσον αφορά την κυρία Ζήνα, την οποία τη θυμάμαι από τότε που ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου, εγώ δεν τη γνώριζα, ήταν φίλη μιας γραμματέως μου. Ποτέ δεν έχω βγει για καφέ με δημοσιογράφο. Με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε μια προσωπική φιλία και την κυρία Σκορδά την ξέρω πολλά χρόνια. Διαφωνώ και γι’ αυτό το λόγο δεν έχω πάει και ποτέ στην κυρία Κουτσελίνη, ενώ με προσκαλεί καθημερινά να μου κάνει και προσωπική συνέντευξη και να μου αφιερώσει μια εκπομπή και να μιλήσουμε για όλα. Επιλέγω τις εκπομπές.

Αυτό που κάνατε χθες, κατά τη διάρκεια της δίκης, γι’ αυτό έστειλα και το εξώδικο, που προαναγγέλλει αγωγή βέβαια. Καλέσατε μια δικηγόρο, κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως καλείται και εμένα κατά τη διάρκεια της δίκης και της κάνατε προσωπική συνέντευξη με μοναδικό στόχο να πληγεί ο εντολέας μου. Αυτό που κάνατε χθες και αυτό που έκανε η κυρία Κουρτέση είναι ποινικό αδίκημα. Κατά τη διάρκεια της δίκης καλείτε μονομερώς μία δικηγόρο που κακώς ήρθε και η οποία έχει καταρρακώσει το τεκμήριο αθωότητας επί 16 μήνες του κυρίου Λιγνάδη. Εσείς καλέσατε, δεν ξέρετε ποιον καλέσατε; Εμένα με καλέσατε ποτέ; Κυρία Σουλιώτη, εμένα δεν με κάλεσε κανείς, στο γραφείο μου δεν πήρε κανείς. Να με πληρώσετε 150.000 να έρθω.

Για ότι λέτε, για ότι κάνετε κι εγώ δεν είμαι αυτοφωράκιας δικηγόρος, σαν αυτούς που στέλνετε στην Πισπιρίγκου, σας το λέω ευθέως. Γι’ αυτούς που στέλνετε στην Πισπιρίγκου και αναλαμβάνουν και παραιτούνται. Σας το λέω ευθέως, εγώ είμαι ο Κούγιας. Αναφέρομαι σε αυτούς που στέλνετε, σε διάφορες υποθέσεις. Γιατί όταν έπαιρνα τηλέφωνο, δεν το σηκώνατε; Το έχω μάθει κι απ’ έξω. Το έχω μάθει απ’ έξω από τις δέκα φορές που το πήρα την ώρα της εκπομπής. Η επιστολή μου τα λέει όλα. Όποιος γνωρίζει καλά ελληνικά, αντιλαμβάνεται ότι αντί να δικάζουμε τι δίκη Λιγνάδη πια, δικάζουμε τη δίκη των δημοσιογράφων», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η Φαίη Σκορδά είπε μετά την προβολή των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια: «Κάποια εξέλιξη για τη δίκη, ρεπορταζιακά, έχουμε; Γιατί εδώ δεν ακούσαμε κάτι περί δίκης. Δίκιο έχει ο κύριος Κούγιας».

Γ.Λ.: Πάντως, δεν μπορεί να έχει παράπονο. Δεν θα μπω στην ουσία των αγωγών και των μηνύσεων που θα κάνει, θα κάνει σε όλους μας ο Αλέξης Κούγιας. Αλλά δεν πρέπει να έχει παράπονο σε σχέση με το πόσο…

Φ.ΣΚ.: Δεν θα ήθελα, όμως, να το σχολιάσουμε.

Γ.Λ.: Εμφανίζεται και λέει μη φωνάζουν οι εκπομπές την Κουρτέση

Φ.ΣΚ.: Δεν θα ήθελα, όμως, να το σχολιάσουμε.

Γ.Λ.: Έχει τη μερίδα του λέοντος, όλες οι εκπομπές νομίζω.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου