Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Όλγα Πολίτου: «Ο σύζυγός μου πέθανε μέσα σε 99 ήμερες από λάθη»

«Δεν ξέρω αν μπορούν να μαζευτούν τα κομμάτια μου», λέει η Όλγα Πολίτου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη η Όλγα Πολίτου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, αλλά και για τον αιφνίδιο χαμό του συζύγου της.

«Δούλεψα πάρα πολύ, είχα δασκάλα την Κατίνα Παξινού. Είχε έντονη προσωπικότητα, ήταν ένα αγγελικό πλάσμα. Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ, με μαρτυρούσε η φωνή μου και με αναγνώριζαν. Και αν έπαιρναν τηλέφωνο θαυμαστές και ήθελαν επαφή μαζί μου, το σταμάταγα, ήμουν πάντα συνεσταλμένη, μπορεί να μου κόστισε», ανέφερε αρχικά η Όλγα Πολίτου.

Η Όλγα Πολίτου είπε στη συνέχεια: «Παντρεύτηκα από μικρή, μετά παρόλο που χώρισα από τον πρώτο σύζυγο μου, γνώρισα τον 2ο σύζυγο μου και το βλέμμα μου ήταν εκεί. Είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε μία ξύλινη πόρτα ο δεύτερος σύζυγος μου και μπήκε στην ψυχή μου. Ο σύζυγός μου με αγάπησε πολύ περισσότερο από ότι εγώ, τώρα αναλύω τις λεπτομέρειες και ποιόν άνθρωπο ουσιαστικά έχασα.

Στον δεύτερο σύζυγο μου δεν του πολυάρεσε που ήμουν ηθοποιός. Με τον σύζυγο μου ήμασταν μαζί 35 χρόνια και 96 ήμερες. «Φεύγοντας» ο Γιώργος αισθάνθηκα σπασμένη, και δεν ξέρω αν μπορούν να μαζευτούν τα κομμάτια μου. Ο σύζυγος μου «έφυγε» μέσα σε 99 ήμερες από λάθη. Καλύτερα ας μην τα συζητήσω γιατί μου κάνουν κακό. Όταν δεν ακούω τον Γιώργο, λυγίζω, το ότι δεν θα τον ακούσω ποτέ ξανά».

Κλείνοντας, η Όλγα Πολίτου είπε: «Η Μιμή Ντενίση μου στάθηκε και η Άννα Φόνσου με την κόρη της, μου έχουν φερθεί εξαιρετικά».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου