Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

«Πάντα κάνω σ3ξ στο πρώτο ραντεβού» – Μοντέλο στο OnlyFαns εξηγεί γιατί τηρεί αυτόν τον κανόνα

Δεν ανησυχεί για τα «προσόντα» ενός άνδρα ή για την περιουσιακή του κατάσταση

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το να είναι αστείος στην παρέα

Μοντέλο στο Onlyfαns αποκαλύπτει ότι έχει έναν πολύ σημαντικό κανόνα όταν πρόκειται να βγει ραντεβού με κάποιον.

Ποιος είναι αυτός; Να κάνει σ3ξ πάντα στο πρώτο ραντεβού.

Η influencer των social media, που ακούει στο όνομα Kazumi, θέλει να κάνει σ3ξ στην αρχή μιας μελλοντικής σχέσης για να «βγάλει από τη μέση το άβολο κομμάτι», ενώ για την ανταπόκριση των ανδρών δήλωσε στο NeedToKnow.online ότι πολλοί λατρεύουν την «άμεση» προσέγγισή της στα ραντεβού.


Η 25χρονη, η οποία ισχυρίζεται ότι βγάζει 250.000 δολάρια το μήνα, αποκάλυψε ότι η αυστηρή χριστιανική της ανατροφή την έχει επηρεάσει ώστε να είναι πιο θετική στο σ3ξ στην καθημερινή της ζωή.

Παρά το γεγονός ότι ήταν «αρκετά σπασίκλας» όταν ήταν νεότερη, «ήθελε απεγνωσμένα να κάνει σ3ξ», αναφέρει η New York Post, αλλά οι γονείς της φέρεται να μην της επέτρεπαν να βγαίνει ραντεβού. Και ενώ η Kazumi επιθυμούσε να βρει ένα αγόρι, ένιωθε ότι ήταν πολύ κοινωνικά αδέξια ως έφηβη -και τα αγόρια στο σχολείο της την θεωρούσαν «περίεργη».

«Στράφηκα στο διαδίκτυο και συνομιλούσα με αγνώστους online μέσω κάμερας, γι’ αυτό πιθανόν να αισθάνομαι τόσο άνετα να κάνω sεχting με αγόρια στο OnlyFαns», αποκάλυψε η ίδια.  


Η κάτοικος του Μαϊάμι παραμένει ασφαλής, χρησιμοποιεί προστασία και εξετάζεται τακτικά για να διασφαλίζει την ασφάλεια του εαυτού της και των συντρόφων της όταν βγαίνει ραντεβού.

Σημείωσε ότι μερικά από τα «πιο καταπληκτικά πρώτα ραντεβού» που είχε ποτέ ήταν όταν έκανε σ3ξ και στη συνέχεια είχε μια πιο άνετη εμπειρία κάνοντας παρέα με τον άντρα μετά, επειδή, όπως δήλωσε «είμαστε και οι δύο χαλαροί και η σ3ξουαλική ένταση διαχέεται».

«Θέλω να αφαιρέσω το στίγμα που συνδέεται με τον μεγάλο αριθμό σ3ξουαλικών συντρόφων», συνέχισε η Kazumi. «Όμως, ποιος νοιάζεται»;

Πώς αποδέχονται οι άντρες την «αμεσότητά» της


Δήλωσε ότι οι άνδρες εκτιμούν την «αμεσότητά της, επειδή θεωρούν ότι πολλές γυναίκες δεν είναι πολύ μπροστά ή ασφαλείς με τη σ3ξουαλικότητά τους».

Ωστόσο, η Kazumi επισήμανε ότι μερικά ραντεβού εκπλήσσονται στην αρχή, με μερικούς να πιστεύουν ότι είναι «χαμηλών ηθών κάτι που είναι υποκριτικό», είπε.

«Βγαίνω με ώριμους άνδρες και νιώθω ότι το να είμαι ειλικρινής, καθώς και άμεση για τις ανάγκες μου, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εδραιώσω την αντίληψη ότι έχω αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε. «Ξέρω τι θέλω από νωρίς στη σχέση και αν εντοπίσω οποιαδήποτε ηλιθιότητα, δεν βγαίνουμε».

Τι ψάχνει η Kazumi σε έναν άντρα


Το μοντέλο του Instagram, που δεν της αρέσει να τρώει πριν από το σ3ξ, καθώς την κάνει να αισθάνεται «αμήχανη και κουρασμένη», δεν ανησυχεί, επίσης για τα «προσόντα» ενός άνδρα ή για την περιουσιακή του κατάσταση, ενώ αυτό που την ενδιαφέρει μόνο είναι το αν είναι ωραίος και αστείος στην παρέα.

Παράλληλα, δεν την ενδιαφέρει η γνώμη των ανθρώπων για εκείνη και υποστηρίζει ότι οι άλλες γυναίκες πρέπει να αγκαλιάσουν τη σ3ξουαλικότητά τους. Η Kazumi επιπλέον συχνάζει κατά καιρούς σε σ3ξ κλαμπ, ενώ της αρέσει να απολαμβάνει τις σ3ξουαλικές της περιπέτειες.


«Προσωπικά, μιλάω αρκετά με τους άντρες που πρόκειται να βγω ραντεβού, καθώς έχω ήδη διαπιστώσει το ενδιαφέρον τους, αλλά και τον λόγο για τον οποίο μου αρέσουν», αποκάλυψε η Kazumi. «Αν δεν το έκανα, δεν θα προχωρούσα και δεν θα συναντιόμουν μαζί τους, και νιώθω ότι, μετά το σ3ξ, οι άνθρωποι φέρονται περισσότερο σαν τον εαυτό τους».

«Αισθάνομαι ότι κάνω σ3ξ με τους ανθρώπους μερικές φορές πριν φτάσουμε στο επίπεδο να βγούμε σε πραγματικό ραντεβού», πρόσθεσε. «Αν δεν σε σέβεται μετά το σ3ξ, πιθανότατα δεν θα σε σεβόταν ούτε πριν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου