Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έξω φρενών: «Μαζευτείτε λίγο κουκλίτσες μου»

"Φεύγει το μυαλό από το κεφάλι και προσγειώνονται απότομα. Δεν μπορώ το υφάκι" είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Άστραψε και βρόντηξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τις δηλώσεις τόσο των Kings όσο και του Trannos στα παρασκήνια του Mad.

«Ο κύριος ποιος είναι; Μην λες από τους Kings λες κι είναι από τους Beatles. Είναι ένα άλλο από τα συγκροτήματα, το οποίο εξαφανίζεται μέσα σε λίγα χρόνια…

Ο τρόπος που λες τη γνώμη σου παίζει ρόλο… Κατανοώ τους ανθρώπους που σκάνε, ζούνε το όνειρό τους και την ευτυχία ότι κάνουν δύο τρία ραδιοφωνικά χιτάκια… Τώρα είναι λίγο αμφισβητήσιμο πως κάνεις ραδιοφωνικά χιτάκια. Δεν το κατανοούν την εποχή που κάνουν δύο τρία περαστικά σουξεδάκια. Κάθε χρόνο στα Mad είναι οι σταρλετίτσες κι οι σταρλετίτσοι. Φεύγει το μυαλό από το κεφάλι και προσγειώνονται απότομα. Δεν μπορώ το υφάκι.

Είδαμε τον Trannos να λέει ότι ο τρανοϊός εξαπλώνεται. Όταν έχεις κατηγορηθεί για όπλα, δεν μπορείς να κάνεις αυτό το αστειάκι… Μου πάτε όλοι με τα γυαλάκια ηλίου εκεί πέρα και νομίζετε ότι είστε ο Jack Nicholson κι ο Robert De Niro. Μαζευτείτε λίγο κουκλίτσες μου» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου