Με πλούσια σάλτσα και γεύση που απογειώνει τον ουρανίσκο
Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- 2 στήθη κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 6 λωρίδες μπέικον, ψημένο, ψιλοκομμένο
- 140 γρ. σπανάκι
- 2 κ. γλ. αλάτι
- 2 κ. γλ. πιπέρι
- 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1 1/4 φλιτζάνια ζυμαρικά
- 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 3
Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.
Βήμα 4
Προσθέστε το σκόρδο, το μπέικον, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
Βήμα 5
Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 6
Προσθέστε τα ζυμαρικά, το τυρί και τον μαϊντανό στη σάλτσα, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου