Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήθελα να είμαι στον Όμορφο Κόσμο το πρωί»

"Είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα" εξομολογήθηκε η Σοφία Βογιατζάκη.

Την αγαπημένη του φίλη, Σοφία Βογιατζάκη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, οι δυο τους γύρισαν αρκετά χρόνια πίσω όταν συνεργάστηκαν τηλεοπτικά με επιτυχία στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού και την εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί».

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήρθε η πρόταση από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έγω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα. Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. «Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;» έλεγα. Άκου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία»

«Την ίδια περίοδο μπαίνει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με 98% φραγμένα τα πνευμόνια του και τα δύο από καρκίνο. Έλεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση και πρωινό γιατί η δουλειά μου είναι άλλη, αλλά μετά είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα».

«Γνωρίζω όμως εσένα, πέφτω κάτω από τα γέλια και λέω το ΟΚ. Να στείλουμε και χαιρετίσματα σε όλη την παρέα! Στη Ράνια, τον Μανώλη, τον Φοίβο, την Εύη και την Κατερίνα Καινούργιου που ήταν μελαχρινή στην δημοσιογραφική ομάδα» συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου