Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Σταύρος Σβήγκος: «Με έβγαλαν χρήστη ουσιών, είχα ενοχληθεί πολύ τότε»

«Δεν πρέπει να είμαστε αδίστακτοι για τη δουλειά μας και να πατάμε επί πτωμάτων», λέει ο Σταύρος Σβήγκος.

Στην εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη ο Σταύρος Σβήγκος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το δημοσίευμα που τον εξόργισε.

«Έχω φτιάξει τη δική μου καντίνα σε μια παραλία της Εύβοιας και πηγαίνω τα καλοκαίρια και δουλεύω. 

Η φύση για μένα είναι το α και το ω. Περιμένω πως και πως να περπατήσω ξυπόλητος στην άμμο και να αποφορτιστώ. Με νευριάζουν οι άνθρωποι που παραβιάζουν τη φύση. Όταν κάποιος πετάει τα σκουπίδια του από το παράθυρο, σταματάω και τα μαζεύω.

Με τα οικονομικά είμαι μία έτσι και μία αλλιώς. Έχω ζοριστεί σε πολλές περιόδους της ζωής μου. Από τότε που έγινα πατέρας τα οικονομικά τα σκέφτομαι περισσότερο. Εγώ από μόνος μου προσαρμόζομαι. Ήμουν και παραμένω αυτόνομος. Μένω μόνος μου στο σπίτι», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο Σταύρος Σβήγκος είπε στη συνέχεια: «Έχουν ειπωθεί πράγματα για μένα που με έχουν ενοχλήσει. Είχα αναφερθεί με ανάρτησή μου στο ΚΕΘΕΑ και με έβγαλαν χρήστη ουσιών. Δεν πρέπει να είμαστε αδίστακτοι για τη δουλειά μας και να πατάμε επί πτωμάτων. Έχω δει μπροστά μου ρατσιστικό συμβάν και δεν γινόταν να μην το αποτρέψω. Δεν πρέπει κανείς να κρατά το στόμα του κλειστό σε ρατσιστικά συμβάντα».

 Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε: «Θέλω να περνάω χρόνο με το παιδί μου. Έχω δεχθεί πολλή αγάπη από τους γονείς μου και θέλω να την μοιράσω. Ήμουν άτακτος ως παιδί. Είχα ανησυχήσει πολλές φορές του γονείς μου με τραυματισμούς μου. Δάσκαλος με χτυπούσε στην πρώτη δημοτικού επειδή έγραφα με το αριστερό χέρι. Παρέμεινα αριστερόχειρας από αντίδραση».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου