Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Survivor: Δεν άντεξαν την Βρισηίδα κι άρχισαν το αδυσώπητο «φτυάρι»

Survivor: Η κόκκινη ομάδα έκραξε την Βρισηίδα.

Η συμπεριφορά της Βρισηίδας Ανδριώτου συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο Survivor κι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας δεν μπόρεσαν να μη σχολιάσουν το πως έκανε στο αποψινό αγώνισμα επικοινωνίας.

Ο Στάθης Σχίζας σημείωσε πως η παίκτρια πρέπει να έχει ευγένεια και να μην λειτουργεί σαν παιδάκι ενώ στη συνέχεια απόρησε το πως θα την ανεχόταν ο Σπύρος Μαρτίκας, αν συνέχιζαν τη σχέση τους κι έξω από το Survivor.

Ο Σπύρος πρόσθεσε στη συνέχεια: «45 χρονών κι ακόμα γνωρίζω ανθρώπους και πέφτουμε από τα σύννεφα με συμπεριφορές, με ανθρώπους που δείχνουμε πρόθεση εμπιστοσύνης και μας απογοητεύουν, με κόσμο που έχουμε την καλύτερη διάθεση να τους κερδίσουμε στη ζωή μας και τελικά εισπράττουμε τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Κάποιες ωραίες στιγμές και κάποιες τεράστιας έντασης και τελικά ο χωρισμός, που επιβεβαιώνει πολλά.

Σαφώς δεν έσπρωξα ποτέ την Βρισηίδα γιατί αν γινόταν, όλοι ξέρουμε τι κακό θα γινόταν. Δεν θα ήταν μια νύχτα ήρεμη στο Survivor με ένα ωραίο φεγγάρι από πάνω μας αλλά η νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου.

 Δειτε το βιντεο εδω

 Ξεφεύγει χωρίς λόγο, έχει κερδίσει με την ομάδα της τόσες νίκες και δεν μπορεί να διαχειριστεί το θυμό της ούτε δευτερόλεπτο. Η επιθετικότητά της ξεπερνά κάθε ακρότητα απέναντι στους συμπαίκτες μου».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου