Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Survivor: Μεγάλη ανατροπή σε αυτή την αποχώρηση

Ποιος ή ποια αποχώρησε από το Survivor;

Πέμπτη βράδυ και οι δυο ομάδες του Survivor, η μπλε και η κόκκινη, βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Και αυτός δεν ήταν άλλος από το να ενημερωθούν για το ποιος ή ποια θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά στον τάκο βρέθηκαν δύο παίκτες από την κόκκινη ομάδα του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ και μία από την μπλε ομάδα, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι του ριάλτι επιβίωσης αντάλλαξε λόγια βαριά στο ίδιο επεισόδιο λίγη ώρα πριν συναντηθούν στο συμβούλιο του νησιού. «Δεν με νοιάζει αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει η Βρισηίδα, πραγματικά» εξομολογήθηκε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

«Αφού τα βρήκαμε με τον Σπύρο και μου έλεγε, «σε θέλω πολύ και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, είμαι στεναχωρημένος με όλο αυτό που έγινε και δεν θέλω να τελειώσει ποτέ», στο συμβούλιο του είπα πως είμαι ανοιχτή αν θέλει να με ξαναδιεκδικήσει και να φτιάξουμε και πάλι αυτό το όμορφο που είχαμε. Μετά από πάρα πολύ ώρα, όμως, είπε πως δεν τον νοιάζει αν θα φύγω από το παιχνίδι. Δεν σε νοιάζει; Εντάξει, αγάπη μου! Έκλεισε η πόρτα που είχα ανοικτή να με διεκδικήσεις. Πρώτα απ’ όλα και μόνο που λες ότι δεν σε νοιάζει, εγώ δεν θα φύγω αλλά θα φύγεις εσύ! Ορίστε! Τώρα πας να μου ρίξεις χυλόπιτα και θα σου γυρίσει πίσω. Τι πάει να πει πως δεν σε νοιάζει;» δήλωσε αιχμηρά, με τη σειρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον συμπαίκτη της.

Για κάποιον όμως από τους δυο, ή τον πρωτοεμφανιζόμενο στον τάκο Γιώργο Ταλάντσεβ, αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία ημέρα στο Survivor καθώς το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και καθόρισε για μια ακόμα φορά την ροή της εξέλιξης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος στο Survivor έφτασε και όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός… ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και κλήθηκε να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Νιώθω περίεργα! Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της και τελείωσε η παύση, που ήταν όμορφη για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ οπότε όλα καλά» τόνισε με δάκρυα στα μάτια το γοητευτικό μοντέλο.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου