Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Σωπρανίδης: «Έπεσα σε κώμα από το σακχαρώδη διαβήτη από ιατρικό λάθος»

"Ήμουν κλινικά νεκρός για τρεις ημέρες κι οι γιατροί είπαν ότι έχω πάθει μεγάλη ζημιά κι ότι αν ζήσω θα είμαι φυτό" ανέφερε ο Λεωνίδας Σωπρανίδης.

Ο Λεωνίδας Σωπρανίδης πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το διαβήτη που ήρθε στη ζωή του σε ηλικία 2 ετών και πως κατάφερε να επανέλθει από το κώμα, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών.

«Όταν ήμουν δύο ετών, έπεσα σε κώμα από το σακχαρώδη διαβήτη από ιατρικό λάθος γιατί είχα καιρό υπεργλυκαιμία κι οι γιατροί έλεγαν για αμυγδαλές. Με έβαλαν στο χειρουργείο και το κατάλαβαν κατά λάθος. Ήμουν κλινικά νεκρός για τρεις ημέρες κι οι γιατροί είπαν ότι έχω πάθει μεγάλη ζημιά κι ότι αν ζήσω θα είμαι φυτό. Δεν έδιναν ελπίδες στον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου τους είπε ότι αυτός θα γίνει αθλητής. Αυτός με μύησε στην πυγμαχία» είπε ο Λεωνίδας Σωπρανίδης.

«Οι γιατροί του έλεγαν ότι είναι τρελός. Εγώ αρχικά είμαι ινσουλινοεξαρτώμενος. Κάνω ινσουλίνη κάποιες φορές την ημέρα βάσει γευμάτων και διατροφής από 2 χρονών. Υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι δεν πρέπει να ανοίξεις πληγές. Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο γιατί από τη στιγμή που αθλούμαι και βγαίνουν οι εξετάσεις καθαρές, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υγεία που να με επιβαρύνει» συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Σωπρανίδης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου