Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Θανάσης Κατερινόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου – Εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση;

"Η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρώ ότι δεν θα μιλήσει ποτέ", λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα πρόσωπα της οικογένειάς της που εμπλέκονται στην περιβόητη υπόθεση μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο Πρωινό.

«Ότι υπήρξαν και άλλα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και άλλους, υπήρξαν. Αυτό είναι δεδομένο. Στα πλημμελήματα δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία σε αυτή τη φάση. Θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, εκτιμώ πάντα», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος και συνέχισε:

«Τώρα, σε βαθμό κακουργήματος δεν ξέρω, αυτό θα φανεί από την ανάκριση, αν πως και πόσοι γνώριζαν ή εμπλέκονταν αν εμπλέκονταν στην όλη αυτή διαδικασία. Θα φανεί θέλω να πιστεύω. Αναφέρομαι στην παρασιώπηση των εγκλημάτων. Εκτιμώ πως κάποια άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να μην γνώριζαν για τις δολοφονίες, γνώριζαν όμως τα υπόλοιπα προβλήματα που υπήρχαν».

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρώ ότι δεν θα μιλήσει ποτέ. Είχα πει ότι αν παραμείνει στις αστυνομικές αρχές για ανάκριση, ίσως να μιλούσε. Τώρα πλέον, μετά από όλη αυτή τη διαδικασία, θεωρώ ότι δεν θα μιλήσει ποτέ», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος και κατέληξε:

 Δειτε το βιντεο εδω

«Την πλήρη αλήθεια δεν νομίζω να την ξέρει ο πρώην σύζυγός της, δεν νομίζω να την ξέρει όλη η οικογένειά της, αλλά δεν μπορεί όμως να μην υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν κάποια πράγματα και απέκρυψαν ή δεν απέτρεψαν στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου