Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Στο Survivor ήταν τεράστιο το οικονομικό όφελος γι’ αυτό δέχθηκα»

Όσα εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης "ανοιχτά" στην Αννίτα Πάνια.

Την Αννίτα Πάνια συνάντησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Ανοιχτά στο OPEN.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και το Survivor αποκαλύπτοντας πως ο λόγος της συμμετοχής του ήταν καθαρά οικονομικός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Survivor έσκασε από το πουθενά, δεν το περίμενα. Για να μιλάμε ειλικρινά ο κύριος λόγος που δέχθηκα την πρόταση ήταν τα οικονομικά. Το όφελος το οικονομικό ήταν τεράστιο. Δουλειά δεν είχα, πρόταση δεν είχα ούτε τηλεοπτική ούτε και θεατρική, δεν περπατούσε τίποτα και ήμουν οικονομικά σε αναμονή από κάποιες δουλειές. Όταν η παραγωγή με κάλεσε και μου πρότεινε ευγενέστατα να συμμετέχω, είπα πως δεν έχω δει ποτέ το Survivor αλλά με ήθελε ο Ατζούν. Λέω το ναι και κατέβηκα χαλαρά. Δεν είχα δει ότι υπάρχουν τα συμβούλια, οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, οι έριδες. Δεν είχα δει ποτέ και ήταν δύσκολα».

«Πήγα με την σκέψη ότι θα με προσέξουν, ήμουν και μεγάλος στα 53 οπότε υπέθετα πως κάτι θα μου δώσουν. Τίποτα! Η πρώτες 30 μέρες ήταν με δύο κουταλιές ρύζι. Τίποτα άλλο. Συνέχεια τσακωμοί, φωνές, κόντρες, φωνασκίες που μου κούραζαν το αυτί, πεινούσαμε πολύ».

«Είχαν έρθει όλοι στο παιχνίδι με στρατηγικές αλλά το δεχόμουν. Έτσι είναι η ζωή όμως. Η ζωή δεν είναι αγγελικά πλασμένη» συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο βραδινό talk show της Αννίτας Πάνια στο OPEN.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου