Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Θοδωρής Μαραντίνης: «Είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου αλλά και με τη Σίσσυ»

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με την μουσική, έπαθαν 100 εγκεφαλικά», λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα, όπου μίλησε για την περιοδεία με τους Onirama, το τραγούδι που δεν έλαβε την αναγνωρισιμότητα που του άξιζε, αλλά και για την τηλεόραση.

«Έχουμε ξεκινήσει περιοδεία με τους “Onirama”.

Είμαστε άνθρωποι που έχουμε εξάρτηση από την επαφή με τον κόσμο και να γυρνάμε την Ελλάδα. Tην περίοδο της καραντίνας σκεφτήκαμε ότι, έχουμε χρόνο για να μπούμε στο στούντιο να δημιουργήσουμε. Κλείναμε 20 χρόνια με την μπάντα μας και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και έτσι δημιουργήθηκε το «Ανθολόγιο».

Tο «Ανθολόγιο» είναι για μικρούς και μεγάλους, η μουσική δεν έχει ηλικία, αλλά θα πρέπει να σέβεται την ηλικία. Το «Ανθολόγιο» περιλαμβάνει 30 τραγούδια και ντουέτα με μεγάλους καλλιτέχνες. Το πρώτο τηλέφωνο που πήραμε για το «Ανθολόγιο» ήταν η Χαρούλα Αλεξίου, της άρεσε πολύ η ιδέα», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για την μουσική βιομηχανία, αλλά και για τα τραγούδια του συγκροτήματος, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Το τραγούδι μας «Μετάξι» το πίστευα πολύ, αλλά δεν πηρέ την αναγνώριση που περίμενα. Το κάναμε πάλι τώρα με την Ελευθέρια Αρβανιτάκη. Το τραγούδι μας «Κλεψύδρα» που είναι το πιο διαχρονικό και επιτυχημένο μας, δεν περίμενα ότι θα πάει καθόλου καλά. Σαν λαός έχουμε μια ωραία καλλιτεχνική κληρονομιά. Υπήρχε ένας λυρισμός στον στίχο των τραγουδιών. Η ραπ έχει να δώσει πολλά. Είναι κάτι πολύ αληθινό και κάνει μια κρούση στην κοινωνία και το κατεστημένο».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέχεια: «Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με την μουσική, έπαθαν 100 εγκεφαλικά, τους ήρθε  ουρανοκατέβατο. Στο ξεκίνημα των «Οnirama» οι δισκογραφικές μας απέρριπταν, γιατί δεν μοιάζαμε με άλλα συγκροτήματα, όπως οι «Μπλε» ή οι C:Real».

Για τις φοβίες του και το πώς το διαχειρίστηκε, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Έχω πολλές φοβίες, η μοναξιά είναι κάτι που με βασανίζει. Είμαι μοναχικός τύπος, άλλα φοβάμαι τη μοναξιά, όταν έρχεται χωρίς να την επιλέξω. Με διαλύει».

Τέλος, ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί: «Θα έκανα ξανά τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι κοντά σε εμένα και να αισθάνομαι ασφάλεια. Στο παρελθόν είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου άλλα και με την Σίσσυ. Δεν νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω. Θα μπορούσα να κάνω κάτι που είναι πιο κοντά σε μένα, όπως μουσικό ή ταξιδιωτικό».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου