Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Τίνα Κίλμπεργκ: «Ο σκηνοθέτης του Σασμού δεν ήταν αξιοπρεπής, αρνήθηκα να παίξω την Αργυρώ»

«Ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου μου είπε ότι έχει ήδη καταγγελθεί για πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς στην Κύπρο», λέει η Τίνα Κίλμπεργκ.

Η Τίνα Κίλμπεργκ, μόλις 25 ετών, με καταγωγή από την Ελλάδα, έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής της στην Αμερική ακολουθώντας το όνειρό της, που είναι η υποκριτική.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη, αποκαλύπτει ότι αρνήθηκε να υποδυθεί την Αργυρώ στον Σασμό, καθώς ο σκηνοθέτης της σειράς, όπως λέει η ίδια, δεν ήταν αξιοπρεπής απέναντί της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου σε περιοδικό της Κύπρου είχες «φωτογραφίσει» γνωστό σκηνοθέτη, που απέρριψες την επαγγελματική πρότασή του γιατί δεν σου άρεσε η συμπεριφορά του. Τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποια σειρά πρόκειται;

Δεν τον έκρινα αξιοπρεπή και αρνήθηκα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργυρώς στο Σασμό, που σκηνοθετούσε. Όταν με κάποια αφορμή συνάντησα τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου και του ανέφερα το γεγονός, μου είπε ότι έχει ήδη καταγγελθεί για πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς στην Κύπρο και ότι καλώς έπραξα.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου