Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Βασίλης Γκουρούσης: «Δεν θα κάτσω να πω τίποτα στην Τέτα Καμπουρέλη, αν θελήσει να μάθει να με βρει»

"Πούλησα 3 αυτοκίνητα για να πληρώσω τους δικηγόρους, το ένα το πήρε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου", λέει ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο Βασίλης Γκουρούσης βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή και είχε πολλά να πει, όπως και να ξεκαθαρίσει πώς είναι σήμερα η σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη.

Για την περίοδο που ήταν στην φυλακή, ο Βασίλης Γκουρούσης ανέφερε τα εξής: «Έμεινα 14 μήνες στη φυλακή, αδίκως. Δεν ήξερα για ποιο λόγο βρέθηκα εκεί. Πιστεύω ότι δεν θα γίνει δικαστήριο.

Δεν υπάρχει κάτι γύρω μου. Μου τα έχουν διαλύσει όλα με τα ψέματα που έλεγαν, με τις γυναίκες που μου χρέωσαν. Δεν υπήρχε εξωσυζυγική σχέση. Ήταν συνεργάτιδά μου τρία χρόνια, αλλά δεν είχαμε ερωτική σχέση. Οι διάλογοι που βγήκαν προς τα έξω είναι όλα ψέματα».

Για την Τέτα Καμπουρέλη, ο Βασίλης Γκουρούσης είπε: «Με την Τέτα δεν μένουμε μαζί, έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Βγαίνουνε και λένε ότι ήμουν με 25αρες, 30αρες… Της έχουν πει πολλά ψέματα της Τέτας. Νομίζω ότι ήθελαν να μας χωρίσουν.

Δεν πρόκειται να κάτσω να της πω τίποτα. Όταν εκείνη θελήσει να μάθει κάτι, να με βρει. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Είμαι πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα.

Έκατσα 14 μήνες εκεί μέσα χωρίς να έχω πειράξει άνθρωπο. Με λεηλάτησαν. Λεηλάτησαν τη ζωή μου».

Δειτε το βιντεο εδω 

Για την οικονομική του κατάσταση σήμερα, ο Βασίλης Γκουρούσης εξομολογήθηκε: «Μου τα έχουν πάρει όλα. Ζω με ό,τι μου δίνει η μάνα μου, ο πατέρας μου. Πούλησα 3 αυτοκίνητα για να πληρώσω τους δικηγόρους, το ένα το πήρε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου