Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Θεοδωρικάκος: Εκατοντάδες αστυνομικοί μάχονται νύχτα και μέρα για τη φωτιά στην Πεντέλη

Σε πάνω από 600 απεγκλωβισμούς πολιτών έχει προβεί μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ.

Για τη μεγάλη μάχη που δίνουν και οι αστυνομικοί στη μεγάλη φωτιά της Πεντέλης, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μέλος της κυβέρνησης «εκατοντάδες αστυνομικοί νύχτα και μέρα μάχονται για την προστασία της ζωής των πολιτών και τη διασφάλιση της περιουσίας τους. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις!».

Παράλληλα επισύναψε σχετική φωτογραφία με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να βοηθούν στο έργο της κατάσβεσης, με έναν απ’ αυτούς να κρατάει μια μάνικα ρίχνοντας νερό προς το σπίτι που απειλείται από τις φλόγες.

Θυμίζουμε ότι από χθες το βράδυ περιπολούν επίσης στην περιοχή εκατοντάδες αστυνομικοί προκειμένου να μην παρατηρηθούν φαινόμενα πλιάτσικου σε σπίτια που έχουν εκκενωθεί από τους ιδιοκτήτες τους προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας.

Παράλληλα η Ελληνική Αστυνομία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ανέβασε βίντεο με την επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας ηλικιωμένης γυναίκας από αστυνομικούς, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένη κατά τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμών λόγω των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Μέχρι στιγμής η Ελληνική Αστυνομία έχει προβεί σε περισσότερους από 600 απεγκλωβισμούς και συνεχίζει να συνδράμει το έργο της @pyrosvestiki».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου