Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Χριστίνα Τσάφου: «Ξόδεψα ό,τι είχα μαζέψει για την οικογένειά μου και φυσικά θα το έκανα ξανά»

«Ωστόσο δεν ξέρω αν δεν είχα αυτά τα χρήματα πώς θα τα είχαμε βγάλει πέρα», λέει η Χριστίνα Τσάφου.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Τσάφου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα σας;

Δύσκολη στιγμή είναι όταν έχεις χάσει τον γονιό σου ή τον πιο κοντινό σου άνθρωπο και πρέπει να πας να παίξεις. Για εμένα βέβαια, η δουλειά λειτουργεί και κάπως ψυχοθεραπευτικά, αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε όλους καθώς ο άλλος μπορεί να μην είναι σε θέση να το κάνει και να πρέπει να κάτσει σπίτι του να πενθήσει, πράγμα το οποίο δυστυχώς δεν είναι εφικτό στη δική μας δουλειά. Κάθε ηθοποιός έχει τους δικούς του μηχανισμούς και τους χρησιμοποιεί στις δύσκολες στιγμές, ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο.

Μετά από τόσα χρόνια αδιάκοπης καριέρας εξασφαλιστήκατε οικονομικά από αυτό το επάγγελμα;

Πρόλαβα την ουρά της περιόδου που ακόμα η τηλεόραση πλήρωνε αρκετά καλά και με εκείνα τα χρήματα κατάφερα να φροντίσω τους γονείς μου, τους οποίους τους είχα για χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ουσιαστικά δηλαδή είχα τρία σπίτια μαζί με το δικό μου να συντηρώ και ξόδεψα ό,τι είχα μαζέψει για την οικογένειά μου και φυσικά θα το ξανά έκανα. Ωστόσο δεν ξέρω αν δεν είχα αυτά τα χρήματα πώς θα τα είχαμε βγάλει πέρα.

Από εκεί και πέρα μετά την κρίση άλλαξαν τελείως τα οικονομικά και πρέπει να δουλεύεις αδιάκοπα για να μπορείς να επιβιώσεις. Αν δεν έχεις μια σταθερή οικονομική βάση, δεν θα αντέξεις, ειδικά οι νέοι ηθοποιοί που έχουν και οικογένειες. Εγώ κατάφερα να πάρω τη σύνταξή μου και αυτό από μόνο του είναι μια ευλογία καθώς ξέρω ότι βρέξει χιονίσει θα έχω να πληρώσω έστω τους λογαριασμούς μου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου