Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

«Δεν είμαι απλώς ένα όμορφο πρόσωπο»: Η 41χρονη που ξόδεψε 81.000 δολάρια για να μοιάζει με κούκλα

Άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans μετά από προτροπή του συζύγου της

Θυμάστε το τραγούδι που κυκλοφόρησαν το 1997 οι Aqua με τίτλο «Barbie girl»; Σε αυτό υπάρχει ένας στίχος που λέει «life in plastic, it’s fantastic» (η ζωή στο πλαστικό είναι φανταστική). 

Αυτό τον στίχο έρχεται λοιπόν να επιβεβαιώσει η 41χρονη Marcela Iglesias, η γυναίκα που έχει ξοδέψει συνολικά 81.000 δολάρια για πλαστικές επεμβάσεις και έχει γίνει γνωστή ως η ανθρώπινη Barbie.

Η τελευταία της επέμβαση ήταν η αυξητική στήθους, η οποία της κόστισε 11.000 δολάρια, με στόχο να μοιάσει στο είδωλό της, την Pamela Anderson.

Μάλιστα ο 54χρονος σύζυγός της Steve Berman ήταν αυτός που την προέτρεψε να κάνει λογαριασμό στην συνδρομητική υπηρεσία -ερωτικού- κυρίως περιεχομένου Only Fans. «Ο σύζυγός μου μού πρότεινε να κάνω λογαριασμό στο Onlyfans. Είπε ότι έπρεπε να το κάνω ώστε οι φανς μου να μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου και να επενδύουν σε μένα τα χρήματά τους αν ήθελαν την επαγγελματική μου συμβουλή» λέει.


Η Marcela ανταλλάσσει πρόστυχα μηνύματα με νεότερους άνδρες στο διαδίκτυο επί πληρωμή, με τους followers της να έχουν εκτοξευτεί και στο Instagram, αγγίζοντας τις 900.000!

Αρκετές πλαστικές έχει κάνει και ο σύζυγος, τον οποίο εκείνη αποκαλεί Ken (όπως η κούκλα). «Όταν βγαίνουμε μαζί ο κόσμος μάς λέει ότι μοιάζουμε με την Barbie και τον Ken γιατί και οι δύο είμαστε ξανθοί και φέρνουμε στις γνωστές κούκλες» επισημαίνει. Το ζευγάρι έχει και έναν γιο ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει πλαστική στη μύτη.


«Δεν ζηλεύει»

Ο άνδρας της δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τόσο σύντομα, μέσα σε ένα μήνα από τότε που έφτιαξε τον λογαριασμό στο OnylFans, άνδρες από όλα τον πλανήτη και μάλιστα αρκετά toy boys (τεκνά, όπως τα αποκαλεί) θα γέμιζαν τον inbox της με πρόστυχα μηνύματα. «Στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτική, αλλά τώρα με κολακεύει η απήχηση που έχω. Επειδή φαίνομαι πολύ νέα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είμαι μεγαλύτερη από 35 χρονών. Μου αρέσει όταν με αποκαλούν MILF» λέει.

Όπως λέει ο άνδρας της δεν ζηλεύει, νιώθει ασφαλής. «Είμαι ειλικρινής μαζί του για το φλερτ που δέχομαι μέσω μηνυμάτων, αλλά δεν παρεμβαίνει. Ξέρει ποια είμαι και ποιος είναι και μόνο αυτό μετράει» επισημαίνει η 41χρονη. «Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι η ζωή έχει να κάνει με την ευτυχία και την εκπλήρωση των επιθυμιών μας, οπότε αυτή τη στιγμή απλά ζω τις δικές μου φαντασιώσεις» τονίζει.

Με τον 54χρονο σύζυγό της, Steve Berman

Κάποιοι στα μηνύματά τους αναζητούν συμβουλές για τη σχέση τους, κάτι που η ίδια όπως τονίζει απολαμβάνει. «Τις περισσότερες φορές οι άνδρες μιλούν για όλα όσα δεν κάνουν οι γυναίκες τους και μου ζητούν συμβουλές για το πώς μπορούν να αλληλεπιδράσουν καλύτερα στο ερωτικό κομμάτι μαζί τους. Μου αρέσει να δίνω λύσεις και συχνά συνειδητοποιώ πόση μοναξιά υπάρχει εκεί έξω. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι να μιλήσει» λέει η 41χρονη.

Η ανθρώπινη Barbie λέει όμως ότι δεν είναι μόνο η εμφάνισή της που μετράει. «Είμαι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα ρηχό άτομο. Και αυτό οι άνδρες κάποια στιγμή το καταλαβαίνουν» τονίζει. Μέχρι όμως να το καταλάβουν τα μέιλ της γεμίζουν με πολλά αιτήματα. «Συχνά μου ζητούν να τους στείλω γυμνές μου φωτογραφίες ή βίντεο που να αγγίζω το στήθος μου, αλλά δεν το κάνω, αυτό είναι μόνο για μένα και τον σύζυγό μου» διευκρινίζει για τα όρια που βάζει. «Ένας άνδρας ήθελε απλά να βάλω ψηλοτάκουνες γόβες και να τις δείξω στην κάμερα, αυτό είναι ένα από τα πιο παράξενα αιτήματα που έχω δεχτεί» αναφέρει.

Όπως λέει δεν κάνει απλά την όμορφη στα βίντεό της. Φροντίζει να βοηθάει και να δίνει συμβουλές και σε άλλες «ανθρώπινες κούκλες», γυναίκες δηλαδή που έχουν κάνει πλαστικές για να επαναπροσδιορίσουν την εμφάνισή τους. «Θέλω να ενθαρρύνω τις γυναίκες και τους άνδρες σε όλο τον κόσμο να κυνηγούν τα όνειρά τους και να έχουν την εμφάνιση που επιθυμούν» λέει σύμφωνα με την New York Post.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου