Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Ευδοκία Τσαγκλή: «Χωρίσαμε με τον Νίκο, δεν μου έχει δώσει ακόμα μερίδιο από το έπαθλο»

«Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε», λέει η Ευδοκία Τσαγκλή.

Στην εκπομπή «Love it» και τη Μαρίνα Χαραλάμπους έδωσε συνέντευξη η Ευδοκία Τσαγκλή.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother αποκάλυψε πως χώρισε με τον νικητή του ριάλιτι, Νίκο Τακλή, ο οποίος μάλιστα δεν της έχει δώσει ακόμα το μερίδιο που της είχε υποσχεθεί από το έπαθλο.

«Ενώ στο Big Brother είχα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα πέρασα αρκετά δύσκολα. Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε. Μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό όταν έχεις συναισθήματα, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει για πολύ. Μέχρι στιγμής ο Νίκος δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο, όπως είχε πει», είπε αρχικά η Ευδοκία Τσαγκλή.

 Δειτε το βιντεο εδω

Η Ευδοκία Τσαγκλή μίλησε στη συνέχεια για τον πόλεμο στην πατρίδα της, την Ουκρανία: «Για εμάς δεν είναι μια νέα κατάσταση, το βιώναμε εδώ και οκτώ χρόνια. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου