Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Γιάννης Μαρακάκης για κλοπή: «Θα δώσω πολύ καλή αμοιβή σε όποιον βρει την τσάντα»

Θύμα κλοπής έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Μαρακάκης στην πλαζ Βούλας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, μέσω της σελίδας του στο Facbook.

«Ας κρατήσουν και τα χρήματα. Ήταν τυχεροί χτες», ανέφερε στην ανάρτησή του, ζητώντας ωστόσο βοήθεια προκειμένου να βρει την τσάντα του η οποία είχε συναισθηματική αξία για εκείνο», ανέφερε στο πρώτο του μήνυμα.

Ο Γιάννης Μαρακάκης σε επικοινωνία του με το TLIFE και τον Χρήστο Ζιώγα περιέγραψε το δυσάρεστο συμβάν, κάνοντας έκκληση προκειμένου να πάρει πίσω την τσάντα του.

«Αυτό που συνέβη χθες ήταν κάτι πολύ έντονο, ήταν σαν να διέρρηξαν το σπίτι μου. Αρχικά κάνανε μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητό μου και η ζημιά έγινε μεγαλύτερη, όταν αντιλήφθηκα ότι πήρανε και την τσάντα μου, μέσα στην οποία υπήρχαν χρηματικά ποσά για τους υπαλλήλους μου», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μαρακάκης.

Τι περιείχε μέσα η τσάντα του;

«Αυτά τα χρήματα ήταν για το προσωπικό μου και τους ανθρώπους που εργάζονται στις επιχειρήσεις μου. Έχασα το πορτοφόλι με τα προσωπικά μου έγραφα, τα δικά μου χρήματα. Δεν με νοιάζουν όλα αυτά, θέλω να μου φέρουν πίσω την τσάντα. Για μένα αυτή η τσάντα είναι αρκετά σημαντική, έχει συναισθηματική αξία. Δεν θέλω τα χρήματα, ας τα χαρούν», ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης.

«Θα δώσω αμοιβή σε όποιον μου βρει την τσάντα»

Ο Γιάννης Μαρακάκης μέσω του TLIFE έκανε ξανά έκκληση, ενώ τόνισε πως θα δοθεί χρηματική αμοιβή σε όποιον του επιστρέψει πίσω την τσάντα του: «Σε όποιον βρει την τσάντα θα δώσω μια πολύ καλή αμοιβή. Μέχρι αυτή τη στιγμή που επικοινωνώ μαζί σας, δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση για την τσάντα, ή κάποιο μήνυμα στα social media. Θέλω να πιστεύω πως είναι απλά νωρίς ακόμα».

Οι ποντικοί της Νότιας Αττικής

«Υπάρχει μια συμμορία η οποία κινείται στα νότια προάστια εδώ και πολύ καιρό. Είναι κάποιοι… ποντικοί οι οποίοι σπάνε συνεχώς αυτοκίνητα. Ζούμε σε μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, δεν έχουμε καταφέρει να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα.

Οι Αρχές γνωρίζουν σαφώς την κατάσταση και κάνουν το καλύτερο. Υπάρχει περιπολικό που κινείται στη Νότια Αττική, αλλά μιλάμε για ένα περιπολικό, τι να πρωτοκάνουν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι τους βλέπω να κινούνται διαρκώς. Μην ξεχνάμε και πόσοι έχουν χάσει τη ζωή τους, στην προσπάθειά τους να προστατέψουν αυτόν τον τόπο από διαρρήκτες και εγκληματίες», ανέφερε στο TLIFE ο Γιάννης Μαρακάκης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου