Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Η Χρύσα Φώσκολου και τα… επιλεκτικά αντίο της στον ΑΝΤ1

Η ανάρτηση που έκανε η Χρύσα Φώσκολου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.

Η Χρύσα Φώσκολου, η μέχρι πρότινος συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Όπως σας έχουμε γράψει στο zappIT εδώ και αρκετό καιρό, η δημοσιογράφος από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του OPEN.

Το πρωί της Τετάρτης, η Χρύσα Φώσκολου θέλησε να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της στον ΑΝΤ1, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τα αντίο της ήταν επιλεκτικά και συγκεκριμένα…
Το κείμενο που έγραψε η Χρύσα Φώσκολου

10 ολόκληρα χρόνια…

Αν και μισώ τους αποχαιρετισμούς οφείλω για κάποιους ανθρώπους κ όχι για εμένα να γράψω δυο λόγια.

Όταν πέρασα το κατώφλι του σταθμού μη γνωρίζοντας τίποτα για το επάγγελμα μας όλοι εσείς με πήρατε απ το χέρι σαν να ήμουν δικό σας παιδί…Μεγαλώσαμε μαζί, κινδυνεύσαμε σε δύσκολα ρεπορτάζ και πάλι.. μαζί, γελάσαμε μαζί…

Περάσαμε δύσκολα και εύκολα.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον απ εσάς γιατί είστε πραγματικά οικογένεια μου..
Αν όμως έπρεπε να αναφέρω ποιοι άνθρωποι διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα και με άντεξαν στην πιο ατίθαση δεκαετία μου, αυτοί ήταν η Νάνσυ Τάσση, ο Κάστας Θωμάκος και η Άννυ Ζιώγα.. (μην γκρινιάζεις ως εδώ σε ακούω Αντώνη Παπαδάκη σ’ αγαπώ κι εσένα).

Είμαι ευγνώμων και τυχερή που πάντα στη ζωή μου γνώριζα σπουδαίους ανθρώπους που έδειχναν τον δρόμο για να γίνω καλύτερη.
Έτσι και τώρα γνώρισα έναν ακόμα που εμπιστεύτηκα απ την πρώτη στιγμή. Τα καλύτερα είναι μπροστά..

Για όλα αυτά σας ευχαριστώ.. μάθαμε να λέμε καλημέρα μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε!!

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου