Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εκδίδει η ΕΜΥ – Έρχονται ισχυρές βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Έντονα καιρικά φαινόμενα τα επόμενα 24ωρα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού αναμένεται να εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

«Η διαταραχή που έρχεται από την κεντρική Ευρώπη θα προκαλέσει έντονες βροχοπτώσεις την Παρασκευή και το Σάββατο καθώς και πτώση θερμοκρασίας, κυρίως στα βόρεια. Περισσότερα σε λίγο, καθώς θα εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης», αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς.


Για επιδείνωση του καιρού το επόμενο 48ωρο (8-9 Ιουλίου) σε αρκετές περιοχές της χώρας προειδοποιεί και ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook. Όπως σημειώνει, αύριο Παρασκευή 8/7 κάποιες περιοχές θα επηρεαστούν από από έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία και χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει συγκεκριμένα: «Όπως σας είχα ενημερώσει εδώ και πάνω από ένα δεκαήμερο μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο 48ωρο (8-9 Ιουλίου) σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Κάντε κλικ στο χάρτη για μεγέθυνση για να δείτε τις περιοχές που φαίνεται να επηρεάζονται αύριο Παρασκευή 8/7 περισσότερο, από έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία και χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα.

 

Όσο πιο πορφυρά τα χρώματα στον χάρτη, τόσο μεγαλύτερη είναι αυτή η πιθανότητα!

Για το Σάββατο 9 Ιουλίου θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μου στο facebook».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου