Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Καλοκαίρι Μαζί: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1

Όλα όσα είπαν οι παρουσιαστές της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί στην έναρξη.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλοκαίρι Μαζί, με τους Γιώργο Γρηγοριάδη, Αντώνη Φουρλή και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου να μας λένε την πρώτη καλημέρα.

«Καλή εβδομάδα, να περάσουμε καλά.

Θα είμαστε μαζί όλο το καλοκαίρι διότι η ενημέρωση δεν σταματάει, γενικώς δεν σταματάει και στον ΑΝΤ1. Καλοκαίρι μαζί, καθημερινά από τις 6:30 μέχρι και τις 10», είπε αρχικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου είπε από την πλευρά της: «Εδώ συντροφιά σας, θα ταξιδέψουμε όπου θέλει η ψυχή σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε ακριτικό σημείο της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, θα είμαστε εκεί. Σε αυτά τα χωριά που ζωντανεύουν το καλοκαίρι».

Καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ο Αντώνης Φουρλής, η Ηρώ Ράντου, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, καθώς και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, για να καταγράψει και να αναλύσει την επικαιρότητα και όλες τις ειδήσεις. Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, έχουν ξεχωριστή θέση στο «Καλοκαίρι Μαζί».

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ αλλά και με ενδιαφέροντες καλεσμένους, το «Καλοκαίρι Μαζί» θα φέρνει σε πρώτο πλάνο τα σημαντικότερα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου