Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στην Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην 39χρονη

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Δεν μπορεί να αποδειχθεί βιασμός, καθώς δεν υπάρχουν κακώσεις που να μαρτυρούν γενετήσια βία, χωρίς όμως να αποκλείεται, λόγω των συνθηκών που περιγράφονται από την 39χρονη καταγγελλουσα, δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο ιατροδικαστής Πατρών, Ανδρέας Γκότσης, που χθες διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση, επισημαίνοντας πως η γυναίκα φέρει κακώσεις στα γόνατα, πιθανά από πτώση.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να φανεί εάν χορηγήθηκαν ναρκωτικά ή άλλη ουσία που «υπνώτισαν» την καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη γυναίκα προσήλθε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο και ζήτησε από υπάλληλο να εξεταστεί από γιατρό υποστηρίζοντας, πως είχε πέσει θύμα βιασμού. Στην κατάθεση της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η 39χρονη μητέρα με καταγωγή από περιοχή της ανατολικής Αιγιάλειας, που διαμένει κατά πληροφορίες της εφημερίδας σε δομή κακοποιημένων γυναικών στην Πάτρα, φέρεται να δήλωσε, πως είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, όταν συνάντησε τους δυο άνδρες πηγαίνοντας κατά την άφιξη της σε δεύτερο μπαρ τα ξημερώματα του Σαββάτου με τους οποίους συνέχισε να διασκεδάζει.

Ακολούθως και οι τρεις πήγαν σε σπίτι επί της οδού Θεμιστοκλέους στην Πάτρα, όπου σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε οι συλληφθέντες της χορήγησαν ναρκωτική ουσία – εκτιμά κοκαΐνη – και έχασε τις αισθήσεις της και στη συνέχεια τη βίασαν.

Από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 47 ετών, τους οποίους κατονόμασε η γυναίκα, συνελήφθησαν την Κυριακή, με την κατηγορία του βιασμού. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας, πως ό,τι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση της.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου