Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Κεραμέως: Όσο ο κ. Τσίπρας παραμένει σιωπηλός σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις Βερναρδάκη

«Είναι ένας νέος άνθρωπος και εκπροσωπεί τη νέα γενιά» είπε για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά του Αλέξη Τσίπρα στρέφεται η Νίκη Κεραμέως. Αναφερόμενη στο βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη στο οποίο ο ίδιος την παρομοιάζει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η υπουργός Παιδείας τονίζει πως όσο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σιωπηλός υιοθετεί τις απόψεις του βουλευτή του.

Μιλώντας πως στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» το πρωί της Τετάρτης (14/7) η Νίκη Κεραμέως τόνισε: «Όσο προβληματική είναι η τοποθέτηση Βερναρδάκη άλλο τόσο προβληματίζει η αφωνία του Κ. Τσίπρα. Είναι ένας νέος άνθρωπος και εκπροσωπεί τη νέα γενιά».

Η υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για «χυδαιότητα» και τόνισε ότι ο κ. Βερναρδάκης παρότι ζήτησε συγγνώμη δεν επικοινώνησε μαζί της.

«Θλίβομαι από το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένων στελεχών. Με πολύ μεγάλη χαρά να αντιπαρατεθώ με όλους, να ακούσω πολιτικά επιχειρήματα και να δεχτώ κριτική. Άλλο αυτό και άλλο αυτή η χυδαιότητα. Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Τι να πει κανείς για αυτό που ακούστηκε; Παρομοιάζει ένας στέλεχος της κυβέρνησης με μία κατηγορούμενη παιδοκτόνο» ανέφερε.

 πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου