Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Μύκονος: 15.000 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση για πρώτο τραπέζι σε παραλία που θα τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης

Απαραίτητη η προκαταβολή ύψους 7.500 ευρώ - Sold out οι θέσεις από Ισραηλινούς

Ξέφυγε η κατάσταση με την διασκέδαση στη Μύκονο. Ο Νίκος Βέρτης θα εμφανιστεί σήμερα στο νησί στην παραλία του Ορνού στο beach bar restaurant «Pasaji» και όποιος θέλει να τον ακούσει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος η σειρά των πρώτων τραπεζιών έχει μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση.

Στην τιμή περιλαμβάνεται μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα. Ήδη τα πρώτα τραπέζια είναι sold out με Ισραηλινούς πελάτες που έρχονται από το Τελ Αβιβ ειδικά για τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα τους.

Αντίστοιχα ακριβές είναι και οι υπόλοιπες σειρές των τραπεζιών με τις τιμές να ξεκινάνε από 350-850 ευρώ το άτομο. Οι διοργανωτές ζητάνε από το κόσμο να βρίσκεται στο παραλιακό μαγαζί στις 22:00 για να ξεκινήσει η διαδικασία του σερβιρίσματος, με τον Νίκο Βέρτη να ανεβαίνει στη σκηνή περίπου δυο ώρες μετά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου