Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Νίκος Μουρατίδης: Η εξομολόγησή του για τον Ηλία Ψινάκη, το X Factor και το Mega

«Υπεύθυνος που με ξαναβλέπετε στα τελευταία επεισόδια του X Factor είναι ο Ηλίας Ψινάκης», λέει ο Νίκος Μουρατίδης.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος μίλησε για το X Factor και τον Ηλία Ψινάκη.

Μιλήστε μου λίγο και για την εμπειρία σας στο X Factor του Μega, στο οποίο συμμετέχετε ως κριτής.

Το X Factor το αγαπάω και η φετινή παραγωγή είναι υποδειγματική. Υπεύθυνος που με ξαναβλέπετε στα τελευταία επεισόδια του X Factor είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Τον Ηλία τον ξέρω ακριβώς 40 χρόνια, τον γνώρισα στο σπίτι του Σταμάτη Φασουλή παίζοντας μπιρίμπα. Τον εκτιμώ αφάνταστα γιατί είναι καλής πάστας άνθρωπος, ευγενής, κοσμοπολίτης, με διαβολεμένο χιούμορ. Και είναι και γενναιόδωρος.

Γράφω κάτι στο nikosonline.gr (σ.σ. το προσωπικό του site στο οποίο αρθρογραφεί), αμέσως με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «σε ευχαριστώ για αυτό που έγραψες. Είσαι θεά!» (σ.σ. αλλάζει τον τόνο της φωνής του ο Νίκος Μουρατίδης θέλοντας να μιμηθεί τον Ψινάκη).

Για το X Factor έπαιξε ρόλο βέβαια και το Mega, στο οποίο χρωστάω ό,τι έχω κάνει στην τηλεόραση. Στο Mega έκανα τη μουσική επιμέλεια των Απαράδεκτων, έγραψα το «Μάνα είναι μόνο μία» με τη Μαίρη Χρονοπούλου, έκανα τηλεταινία, επετειακά και εορταστικά αφιερώματα και φυσικά το Pop Stars, το πρώτο talent show που έδειξε η ελληνική τηλεόραση.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου