Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την κατάσταση της υγείας του – «Κινδυνεύει η ζωή του»

Δείτε όλα όσα είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύεται από τα ξημερώματα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ύστερα από ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη. Για την κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό ο δικηγόρος του, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Χθες το μεσημέρι, όταν ήταν στο προαύλιο χώρο των φυλακών ο Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνθηκε μία πολύ έντονη αδιαθεσία.

Μας έλεγε τις τελευταίες 4 ημέρες ότι είχε ένα μούδιασμα στο χέρι και στο πόδι αλλά νόμιζε ότι όλο αυτό οφείλεται σε μία ψύξη. Το υποτίμησε.

Ώσπου χθες αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία, με τον γιατρό των φυλακών του Κορυδαλλού να κινητοποιείται. Αφού είδε το ιατρικό ιστορικό του Πέτρου Φιλιππίδη, διέταξε αμέσως την διακομιδή του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε στη συνέχεια: «Εκεί οι γιατροί αμέσως έκαναν κατεπείγουσες εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ισχαιμικό επεισόδιο, εγκεφαλικό έμφρακτο. Αμέσως του είπαν, βλέποντας και το υποκείμενο νόσημα ότι πρέπει να νοσηλευτεί και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ενδεχομένως να γίνει χειρουργική επέμβαση στα αγγεία, γιατί κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε, και αυτό προκύπτει από δημόσια έγγραφα, ότι θα πάει στο δικαστήριο γιατί θεωρούσε ότι θα αρχίσουν να λένε ότι αποφεύγει το δικαστήριο. Έβαλε την εικόνα του πάνω από την υγεία, για να μην θεωρήσει ο κόσμος ότι παίζει θέατρο».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε πως η κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, επιδεινώθηκε και γύρω στη 1 παρά τέταρτο τα ξημερώματα διακομίσθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

«Όλοι οι γιατροί έχουν πέσει πάνω του. Το υποκείμενο νόσημα που έχει είναι εν δυνάμει ένας πυροδοτικός μηχανισμός ενός νέου εγκεφαλικού, που αν αιμορραγήσει, θα πεθάνει ακαριαία. Όπως στην ίδια ηλικία πέθανε και ο πατέρας του. Γιατί είναι κληρονομική η νόσος.

 Δειτε το βιντεο εδω

Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο σήμερα να υποβληθεί σε επέμβαση στα αγγεία. Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν παίζει θέατρο. Όλα αυτά έχουν διαπιστωθεί από εξετάσεις και μάλιστα θα ζητήσω σήμερα από την πρόεδρο να στείλει ιατροδικαστή. Η δίκη συνεχίζεται», είπε επίσης ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου