Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Ψυχικό – Τιμή εκκίνησης οι 900.000 ευρώ

Τα χρήματα θα πάνε σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το σπίτι που είχε στην κατοχή του ο Πέτρος Φιλιππίδης βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 27 Ιουλίου. Αυτό, τουλάχιστον, αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Η τιμή εκκίνησης της μεζονέτας θα είναι στις 900.000 ευρώ.

«Είναι δύο σπίτια που είναι πανομοιότυπα, στο ίδιο οικόπεδο. Πλειστηριάζεται αυτό στο οποίο έμεναν αρκετό χρονικό διάστημα η οικογένεια Φιλιππίδη. Σε 20 μέρες ο πλειστηριασμός του ακινήτου. Έχει αναβληθεί άλλες 2-3 φορές, τώρα όμως θα βγει στην υψηλότερη τιμή που έχει πιάσει ποτέ.

Θα ξεκινήσει από τις 900.000 ευρώ κι ενώ η προηγούμενη τιμή ήταν γύρω στα 650 χιλιάρικα. Έχει βρεθεί αγοραστής. Εννοείται ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε σε δάνεια που δεν έχουν εξυπηρετηθεί από την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Τάσος Τεργιάκης είπε επίσης: «Τα χρήματα όλα θα κατευθυνθούν εκεί. Άρα μένει να δούμε αν σε 20 μέρες το διπλανό σπίτι από αυτό που μένει τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κυρία Ελπίδα Νίνου θα πλειστηριαστεί και θα περάσει στα χέρια κάποιου άλλου ιδιοκτήτη».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου