Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στη δικαιοσύνη γιατί δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στις εκπομπές και στην τηλεόραση»

«Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη», λέει η Σοφία Παυλίδου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Alpha τώρα» ήταν σήμερα η Σοφία Παυλίδου.

Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή την απόφαση της δικαιοσύνης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, απάντησε και για τη δική της καταγγελία που είχε κάνει πριν χρόνια.

«Μπορεί η κοινωνία, όταν έκανα εγώ την καταγγελία μου, να μην ήταν έτοιμη και να μην άρχισαν από τότε να μιλάνε τα θύματα, όμως, σημασία έχει ότι έγινε αυτό. Ότι σε κάποια στιγμή τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη. Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή.

Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές. Απευθύνθηκα εκεί είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τώρα τη δικαίωση των θυμάτων», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου είπε στη συνέχεια: «Δεν μου προκάλεσε σοκ η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τα θύματα για να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν, δεν είχαν στόσο να προκαλέσουν τη δημοσιότητα, όπως είπαν κάποιοι, γιατί ούτε ξέρουμε τις ταυτότητες των θυμάτων.

 Δειτε το βιντεο εδω

Σίγουρα κάτι θα έβγαινε από όλο αυτό και χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκαν, έστω τα δύο από τα τέσσερα. Είναι δύσκολο να κάνεις καταγγελία γι’ αυτό και είπαμε ο καθένας όποτε είναι έτοιμος. Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου