Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Της έκαναν bullying για τη μεγάλη κοιλιά της, τώρα βγάζει 12.000 τον μήνα τρώγοντας on camera

Τρώει 3.000 θερμίδες σε ένα γεύμα και χρεώνει 12 δολάρια το λεπτό να τη βλέπουν

Μια Βρετανίδα δεχόταν bullying για τη μεγάλη κοιλιά της αλλά δεν φαίνεται να πτοήθηκε και πλέον λέει πως κερδίζει σχεδόν 12.000 δολάρια το μήνα, καταναλώνοντας fast food μπροστά στην κάμερα.

Η 25χρονη Antonia Graham μιλά για το «επάγγελμα των ονείρων» της σε συνέντευξή της, λέγοντας ότι τα χρήματα άρχισαν να έρχονται για πρώτη φορά πέρυσι, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πριν ένα χρόνο ανέβασα ένα βίντεο που έγινε αμέσως viral. Απλώς έκανα ένα αστείο για το βάρος μου και το είδαν εκατομμύρια άνθρωποι», είπε η Graham. «Στα σχόλια, κάποιος μου πρότεινε να ξεκινήσω να τρώω στην κάμερα και αυτό έκανα» εξήγησε η 25χρονη.

Ωστόσο το να φτάσει σε αυτό το επίπεδο δεν ήταν εύκολο καθώς κάποιοι άντρες την κορόιδευαν για τη μεγάλη κοιλιά και τις ραγάδες της. «Παλιά δυσκολευόμουν πάρα πολύ», σχολίασε η μαμά των τριών παιδιών στην Daily Star.

Σύμφωνα με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής, ως «τροφοδότης» περιγράφεται ένα φετίχ όπου τα άτομα διεγείρονται σεξουαλικά με την αύξηση βάρους και τη διατροφή τους. Αυτό που κάνουν είναι να ταΐζουν τους συντρόφους τους, ενθαρρύνοντάς τους να πάρουν βάρος.

Η Γκράχαμ άρπαξε την ευκαιρία και αποφάσισε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο OnlyFans και να ανεβάζει βίντεο που τρώει μπροστά στην κάμερα για όσους έχουν αυτό το «φετίχ». Σύντομα κατάλαβε πως θα μπορούσε να βγάλει ένα αρκετά μεγάλο εισόδημα από το «ασυνήθιστο» επάγγελμα.

«Τρώω κυρίως γρήγορο φαγητό όπως τα McDonald’s και το KFC και συνήθως αρκετά για να θρέψω μια οικογένεια σε μία συνεδρίαση», αποκάλυψε η επαγγελματίας για το τι περιέχει το δείπνο της «Τρώω περίπου 3.000 θερμίδες σε ένα γεύμα» είπε.

Ως μητέρα μικρών παιδιών, η Graham λέει ότι της αρέσει η ευελιξία της δουλειάς της και συνήθως εργάζεται μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα, όταν χρειάζεται δουλειά.

«Χρεώνω 12 δολάρια το λεπτό για ένα νορμάλ βίντεο και εργάζομαι μόνο Δευτέρα και Παρασκευή, αλλά έχω την πολυτέλεια να λείπω συχνά», δήλωσε και πρόσθεσε: «Εργάζομαι μόνο όταν χρειάζομαι χρήματα και βγάζω περίπου 12.000 δολάρια το μήνα, ενώ κάποιοι άνθρωποι που κάνουν την ίδια δουλειά κερδίζουν πάνω από 36.000 δολάρια το μήνα» σημείωσε.

Σε αντίθεση με πολλά μοντέλα OnlyFans, δεν χρειάζεται να κινηματογραφεί τον εαυτό της να συμμετέχει σε ανάρμοστα πλάνα, καθώς οι άντρες θέλουν μόνο να τη βλέπουν να απολαμβάνει πίτσα, ζυμαρικά, μπέργκερ και πατάτες τηγανιτές.

«Τα περισσότερα από τα αιτήματα που λαμβάνω έχουν βαθμολογία PG, δεν ζητείται σχεδόν καθόλου “αγενές” περιεχόμενο επειδή οι πελάτες μου δεν είναι σαν τους απλούς άντρες», εξήγησε η Graham. «Θέλουν να σε βλέπουν να τρως και να παίρνεις βάρος» είπε.

Το μοντέλο τoυ Onlyfans δηλώνει τυχερό που διάλεξε αυτό το επάγγελμα καθώς συναναστρέφεται με άντρες που είναι ευγενικοί.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που έχτισα ένα όνομα σε αυτήν την κοινότητα και όλοι είναι τόσο ευγενικοί και γλυκοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Παρά το γεγονός ότι την περιέγραψε ως τη «δουλειά των ονείρων» της, η Graham επιμένει ότι η δουλειά είναι πιο δύσκολη από όσο φαίνεται.

«Δυστυχώς η δουλειά επιβαρύνει πάρα πολύ το σώμα σου», εξομολογήθηκε η 25χρονη. «Πιθανότατα έχω ξοδέψει χιλιάδες λίρες σε φαγητό για να απλώσω το στομάχι μου αρκετά για αυτή τη δουλειά. Πρέπει πραγματικά να πιέσεις τον εαυτό σου στα άκρα» περιέγραψε.

Το μοντέλο λέει ότι δεν σκοπεύει να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά για πάντα, λέγοντας ότι το σώμα της δεν θα είναι σε θέση να αντέξει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των τροφών με λίπος.

Πάντως, η Graham δεν είναι η μόνη σταρ του OnlyFans που έχει ωθήσει το σώμα της στα άκρα προσπαθώντας να ικανοποιήσει τους ακόλουθούς της. Μία σταρ ριάλιτι, η 31χρονη Stephanie Matto, έβγαζε περισσότερα από 50.000 δολάρια την εβδομάδα απλά με το να αερίζεται… Αναγκάστηκε ωστόσο να σταματήσει να πέρδεται όταν αντιμετώπισε καρδιακά προβλήματα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου